Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy grac plejsmenty

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMANKoo witam w mojej kuchni (he heheh h) 

Dobra. Jak wejdzie sezon 5 to lepiej grać od razu na początku czy poczekać tak z tydzień aż się noby rozjadą na jakieś brązowe ligi ? 

Opublikowano

­Zgadza się @London Eye

Jest dużo czasu na rozegranie 10 placementów, ale dlaczego by czekać? :)

Ja osobiście rozegram pierwsze 10 meczy na samiutkim początku S5, czyli 21 stycznia.

Chyba, że nie starczy mi czasu, no to przełożę to na następny dzień. :)

Co do tego, czy Ci znajdzie brązów.

Jak kolega @London Eye napisał. Jeśli masz MMR +Gold, to niemożliwe, by Ci wyszukało brązów.

Natomiast jeśli faktycznie masz niskie elo (czyt. silver/bronze) to polecam grać od razu. Nie ma sensu czekać + i tak na 100% Ci wylosuje ludzi z Twojej dywizji

Opublikowano

graj odrazu boby na 1 ogień.

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Hmm zazwyczaj losowało mi jakieś platynki i goldy, a silver raz na jakiś czas więc mmr mam spoko. W takim razie gram jak będę miał czas :v

Opublikowano

Na poczatku mmr jest zbugowane. czyli masz mmr po nad poziomem wygrasz 5+ gier na 10 a i tak cie do tej samej dywizji przedzieli albo do nizszej.

do tego duzo trolli debili bez mozgu co chca zagrac jak najszybciej ta 10 meczy. polecam tak po 1/2 tygodniach pograc sobie tak jak ja zawsze robie.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Szczerze mam wyjebane na to czy trafie do jednego gówna czy do drugiego (plat a gold). Gram od razu, nie ma opierdalania się.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Ja będę grał od razu jak mnie przydzieli do bronzu to z niego wyjdę przecież w bronzie to łatwo carrować gierki.

Opublikowano

Ja również na start zagram gierki ;D

Co ma być to będzie, a jak coś nie wyjdzie to się z tego plastiku wygrzebię :D

Opublikowano

Na poczatku mmr jest zbugowane. czyli masz mmr po nad poziomem wygrasz 5+ gier na 10 a i tak cie do tej samej dywizji przedzieli albo do nizszej.

do tego duzo trolli debili bez mozgu co chca zagrac jak najszybciej ta 10 meczy. polecam tak po 1/2 tygodniach pograc sobie tak jak ja zawsze robie.

To, że coś działa w taki sposób nie znaczy, że jest od razu zbugowane.

Ja gram od razu, jeśli nawet wrzuci mnie do Silvera to znam swoje umiejętności i na 100% wrócę do tego punktu gdzie powinienem być.

Trolle... hmm powinno ich być tyle co zazwyczaj.

Opublikowano

Czekanie nie ma sensu. Nawet jak wrzuci cie nisko to masz cały sezon, by wybić się na szczyt ;)

Opublikowano

Dokładnie jak anonymus pisze, ja wylądowałem w bronzie V, jestem w silver i występowałem w bronzowych myslach

Grajcie jak chcecie, robcie co checie

Opublikowano

jestem platyna moj kumpel diament i przysieglismy sobie ze jak spadniemy ( on do golda ja do silvera ) to konczymy grac xD za duzo pierdolenia sie z taka slaba dywizja a rankedy gramy odrazu 

cdf0765e344dec7d5dad69cb988d1145.jpg
Opublikowano

Kiepsko grać od razu bo na samym początku wchodzą do gry ludzie którzy nie grali od bardzo dawna wchodzą tylko by rozegrać 10 rankedów i zobaczyć gdzie będą a nie wiedzą nic o nowych aktualizacjach i grają czym popadnie nie widzą co jest mecie co budować ogólnie na początku za dużo troli ja poczekam z 2 tygodnie zanim zagram jakiegoś rankeda 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Najlepiej od razu, masz szansę trafić na kogoś o wiele lepszego niż po tygodniu! ;)

Ja zacznę od razu w ten sam dzień i mam nadzieję że w ten sam dzień zdobędę już dywizje.­

Opublikowano

Jak wolisz, to nie ma tak, że tydzień po aż brązy przydzielą, jeśli jesteś dobry to nawet z brążu wyjdziesz jak Cie tam wrzuci :D ja nawalam od razu xD

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ja od razu bede nakurwial, bo idzie szybko sie do chall'a dostac jak jeszcze ludzi tam nie bedzie ^^

Wystarczy, ze wbijesz tego mastera i juz praktycznie jestes w challangerze

Opublikowano

Ja gram odrazu pewnie jakieś duo z moim ziomkiem main support. Nie ma sensu czekać. Trzeba grać!

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...