Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto błąd który mi wyskakuję gdy próbuję doładować konto steam. Błąd wyskakuję na stronie PSC którym chcem doładować.....

Czy może mi ktoś powiedzieć co jest to jest ten status UNLIMITED o co w tym chodzi. Już zaczynam się powoli wkur..

Z góry dziękuje za pomoc

• Twoja transakcja paysafecard nie mogła zostać zrealizowana ze względów bezpieczeństwa. Masz jednak możliwość zapłacić za pośrednictwem konta my paysafecard ze statusem UNLIMITED. Jeżeli nie posiadasz jeszcze konta my paysafecard, zarejestruj się już teraz i podnieś swój status na UNLIMITED.
  •  
Opublikowano

UNLIMITED - czyli bez limitu ^^

Co do tematu PSC o jakiej wartości masz? 

//Edit zanim odpowiesz to troche minie ^^.

Okej więc jeżeli posiadasz psc o wartości 20 zł to nie możesz doładować portfelu Steam.

Dlaczego? 
Steam odciąga sobie podatek a dokładniej kurs euro jest wyższy ^^.

Polecam zarejestrować się na stronce 

https://mypins.paysafecard.com/customer-registration/applyNow/BaseCustomerDataInvestigation.xhtml;jsessionid=GihyjbFe7CsF0lApJWUMmjET.pay1?cid=1

Doładować te 20 zł psc i poprosić kogoś o "resztki" typu 3,4,5 zł ^^

Opublikowano

A więc tak. Konto mam założone lecz nie mogę zrobić sobie tzw. konta 'unlimited' ponieważ potrzebne są do niego moje dane osbowe a jest mi to wgl. nie potrzebnie

Kwota za jaką doładowałem konto jest to 50zł Przy każdej próbie jest to samo -.^. A przy próbie doładowania za 5euro jest to samo ale dziękuje za podpowiedzi. ;)

Aha i przepraszam za małe opóźnienie ale musiałem jakoś odreagować. (nie to o czym myślicie zboczuchy :3)

Opublikowano

Po napisaniu do Steam'a wyskakuje ciągle t samo jak podasz e-mail'a mają jakiś program co cię przekierowywuję na ich forum aby sprawdzić czy ten problem może został rozwiązany bez sensu. zaczniesz sapmić ciągle to samo przysyłają -.^^^^^. Epic Steam Help System [*].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...