Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z ruskich?

Antkarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zrobieniu 2 linii amerykańskich prawie do końca i 2 niemieckich przyszedł czas na czołgi rosyjskie. I właśnie zastanawiam się w co iść. Bardziej skłaniam się ku ciężkim czołgom ale teraz rodzi się pytanko linia is'y czy kv?

Opublikowano

Polecam linię dążącą do IS-7 ;) magiczne pancerze, przyjemne działa, przyzwoita mobilność ,a po drodze miodzio czołg - IS-3 :3 Co do drugiej linii ...hym ...podobno ST-I, w dobrych rękach jest lepszy od E-75 ...;]

Opublikowano

Co do linii na is'a 7 to sporo kolegów ma i polecają właśnie przede wszystkim is'a-3 i potem is'a-7 ( mówią że is-8 na papierowy pancerz )

Ale właśnie zastanawiam się mocno nad tą drugą linią przez KV-3 i 4.

Opublikowano

Co do linii na is'a 7 to sporo kolegów ma i polecają właśnie przede wszystkim is'a-3 i potem is'a-7 ( mówią że is-8 na papierowy pancerz )

Ale właśnie zastanawiam się mocno nad tą drugą linią przez KV-3 i 4.

Co do IS-8...to fakt trochę papier ..ja nim grałem bardziej jako medoheavic...odbić tez cos umie...a przynajmniej rok temu :0 xD Co do linii do IS-4 jest ona według mnie " trudniejsza " czołgi są mułowate lecz posiadają lepszy pancerz ;) Różnice pomiędzy top tierami są dosyć ...tym sam nam....IS-4 ma lepsza depresje, działo itp. i jest lepszy do sidecrapa ...IS-7 posiada swój magiczny pancerz - to jak umie odbić od TD to poezja :D prawie nieprzebijalna wieża , wieksza prędkość maksymalna ;) Napewno z obu czołgów się nie zawiedziesz ;)

Opublikowano

Polecam linię dążącą do IS-7 ;) magiczne pancerze

HahaHaha magicze pancerze to pod kątem 89° .Pancerz nic nie odbije od wyższych czy tych samych tierów chyba że pod bardzo wysokich kątów.

Radzę idź w IS-4 bo tam pancerz jest najlepszy ,choć mobilność dobija >,<

Opublikowano

Polecam linię dążącą do IS-7 ;) magiczne pancerze, przyjemne działa, przyzwoita mobilność ,a po drodze miodzio czołg - IS-3 :3 Co do drugiej linii ...hym ...podobno ST-I, w dobrych rękach jest lepszy od E-75 ...;]

Magiczny pancerz  :rolleyes:

Kiedyś może i tak ale napewno nie teraz

76561198001815076.png
Opublikowano

Magiczny pancerz  :rolleyes:

Kiedyś może i tak ale napewno nie teraz

Oj zdziwiłbyś się co is-3 potrafi odbić. IS-7 ma op wieżę, a górna płyta dinga od Xt spokojnie, ale zależy od kąta. 

HahaHaha magicze pancerze to pod kątem 89° .Pancerz nic nie odbije od wyższych czy tych samych tierów chyba że pod bardzo wysokich kątów.

Radzę idź w IS-4 bo tam pancerz jest najlepszy ,choć mobilność dobija >,<

Jest lepszy od linii do is-7, ale gorszy gorszy od np. E 75 jeśli chodzi o pancerz. IS-4 moim zdaniem zbyt dobry na Xt nie jest. 

Opublikowano

Właśnie chyba pójdę w linie IS'ów, bo dużo osób ją poleca. Chociaż wiem że ta 2 też jest dobra bo potrafi dużo przyjąć.

Opublikowano

Polecam IS 7 jednak Is 8 to jest kupa mi sie nim lipnie gralo , ale kv 1 kv 1s (teraz kv 85) IS Is3 to sa mega czolgi ! xD 

Przybij Piątke [5] :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...