Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UPC. Mam od wielu lat i polecam. :) Wiele osób mówi o ciągłych problemach z internetem, lecz ja przez te wszystkie lata ich nie uświadczyłem. 

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Ja osobiście posiadam internet z Neti w sprawie ceny się nie wypowiem bo to jest bardziej zależne od tego w jakim mieście mieszkasz od tego na jakich kablach jest twój blok. Jeżeli mieszkasz w domu to z tego co pamiętam większość dostawców nie pociągnie ci internetu. Na 100% Tpsa dociągnie ci internet do domu jednorodzinnego. Jeżeli mieszkasz w bloku to UPC albo Netia obie te firmy oferują tani i szybki internet tylko musisz liczyć się z tym, że jak będziesz chciał sam internet to będą ci kazali płacić jak za zboże i najczęściej będą cie swoją polityką cenową zmuszać do wzięcia jeszcze kablówki i telefonu stacjonarnego. 

1396292564-U784394.png
Opublikowano

UPC, stabilny, mocny, rzadko jakieś problemy techniczne. Czasami tylko potrafi się zresetować ale to dość rzadko.

Opublikowano

Upc lub Internetia. Zobacz gdzie maja lepsza ofertę. Możesz też poszukać jakiś dzielnicówek :) 

Opublikowano

Ja mam u lokalnego dostawcy (spółdzielnia mieszkaniowa) i jestem zadowolony.

Jeżeli zależy ci na stacjonarnym internecie, mieszkasz w bloku i możesz zamówić u spółdzielni mieszkanowej internet, to polecam.

Lepsze niż UPSy, czy inne tego typu :)

f

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 17.01.2015 o 17:03, Azetek. napisał:

Ja mam u lokalnego dostawcy (spółdzielnia mieszkaniowa) i jestem zadowolony.

Jeżeli zależy ci na stacjonarnym internecie, mieszkasz w bloku i możesz zamówić u spółdzielni mieszkanowej internet, to polecam.

Lepsze niż UPSy, czy inne tego typu :)

Ja mam internet od lokalnego dostawcy i przez cały dzień zamula jak nie wiem, w cs'ie 500 pingu a o uploadzie nie wspomnę.. Mam okazję sobie pograć w CS'a bez lagów tylko w nocy, ale i tak też czasem zdaża się, że ping lubi sobie poskakać. Szybkość łącza nie zależy od tego, czy jest od lokalnego dostawcy czy nie, lecz od tego skąd jest brany (jaka firma) i jaka jest całościowa prędkość. Pozdrawiam!

Opublikowano

Neostrada daje radę, w razie problemów nie wykręcają się i szybko naprawiają (jak mi się podczas burzy router spalił to nawet za darmo wymienili w ciągu doby), ale być może to tylko urok mojej wiochy.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Miałem neostrade i to najgorszy syf na świecie.

Teraz mam Vectrę i mogę jak najbardziej polecić.

Żadnych problemów, szybko śmiga, nie ma problemów z pingiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...