Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Plugin na gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko otóż dostałem autorsko przed chwila napisany plugin i chce zebyscie ocenili czy spodoba sie on wam.

oto screenshoty podpowiedzcie co dodac i co zmienic nagradzam plusikami! Uwaga niedługo otwieram serwer easyhc wiec szykujcie sie na otwarcie!

Screenshoty! Gildie sa wzorowane na mchc.

Opublikowano

Nawet tylko trochę "tirex" xD ps. Piszesz że autorskie sam pisałeś a zaraz piszesz że twojego technika.

Hmm tylko że ja mam konto z bratem najpierw pomyśl a potem sie zastanów pare razy.

Mój brat ma 14 lat ja mam 17 hmm.

Robimy 2 osobne swoje serwery on robi swoje i ja swoje.

@ref

Opublikowano

Wygląda mi to na tirexa, ale on też się wzorował na MCHC. Poza tym jak będzie tab to będzie dobry plugin o ile napisany przez ps. ''technika'' twojego.

Opublikowano

A więc... mamy ocenić plugin na podstawie 4 obrazków z jakimś tekstem? Ty tak na serio?

Jak mamy ocenić plugin to albo daj kod, albo nie dawaj w ogóle.

No chyba, że mamy ocenić wygląd listy komend i kilku napisów - to coś zupełnie innego.

Opublikowano

@Hmm moze jeszcze frytki do tego czy napisałem dl? Chyba nie bede dawał pluginu wlasnego technika pomyśl troszke mi chodzi jak to zmienic graficznie lub cos..

Opublikowano

@gabrys07076 Co to za gildie :D?

Gildie "Drago" niestety ale te gildie są autorskie i ma je bardzo mało osób. Jestem z serwera MYHP.PL, a w zasadzie teraz iBukkit.PL i mamy pozwolenie od "Drago" na używanie tych gildii ;)

SS gildii:

KrLJy1W.png?1

Opublikowano

Widać że tiłeksy... A wgl. nawet na PW pisał mi o wersje 1.1 ponieważ to jest 1.0... Więc nwm. po co tak kłamać...

Opublikowano

Tileksy oj pseudo programisto gdyż robie sobie paczke pluginow i składuje je w folderze :) Dla twojej wiadomosci tirexy sa wzorowane na mchc tak samo jak mój plugin :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...