Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Cassio vs Xerath L#

Matek1193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, uzbieralem sobie 4800 ip i nie wiem która z wyżej wymienionych postaci będzie lepiej sie sprawować na l#, co według was jest lepsze do carrowanie gierek na poziomie silver, gold ? :>

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jak dla mnie lepszy będzie Xerath, ale jak kto woli. Nie przepadam za Cassio, jako że nie posiada prawie żadnego escape i jest papierowata. 

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Jak dla mnie lepszy będzie Xerath, ale jak kto woli. Nie przepadam za Cassio, jako że nie posiada prawie żadnego escape i jest papierowata. 

Ulti jest dobre do escape + flash a jak jeszcze masz Rylai i zhonie to nie jest aż tak papierowata

Opublikowano

dobra kupiłem tą cassio, ale jakiś dziwny problem mam z l#, raz sama mi robi combo jak nacisne spacje, a raz w ogole i nie wiem w czym problem, raczej mam dobrze ustawione wszystko. ;/

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Cassio :) Nawet w platynie mozna prawie samemu wygrać gre :)

Ale nie dziw sie jak będą do ciebie spinać że grasz na BoL'u ;)

Masz racje, spinają się do mnie strasznie, i co z tego?:P

Wiem, że gram bez exploita bo mam wyłączony a jedyne co mogą mi zrobić to oddac punkty ^^

­345mulx.jpg

Opublikowano

cassio ale trzeba pamiętać aby czat dać off na początku gry bo szkoda czytać tego wyzywania... ogólnie cassio jest z tego znana, że na bolu dużo osób nią ciśnie i gdy tylko ktoś zobaczy dobrze grającą cassio to odrazu płacz.

Na moim main koncie w diamencie gram cassio bez pakietów ale, żeby nie rzucać się tak w oczy to wyłączam evade.

x

Opublikowano

Cassio to teraz bardziej na topa pod taką hp+ap. Na midzie też ładnie ora ale lepiej mieć w teamie jakiegoś asasyna a siebie na topie niżeli siebie na midzie i na topie tanka.

Opublikowano

Ulti jest dobre do escape + flash a jak jeszcze masz Rylai i zhonie to nie jest aż tak papierowata

Haha stary jak dla ciebie ult cassio jest do escape to serio ta platyna to chyba wyproszona, żebyś miał tę rangę na MPCforum. A i propo bo rylaia to się akurat na nią składa no no. BEKA W LUJ.

@AntyWarn

Xerath najlepszy, wsparcie ogniowe a jak gankuje bota to przeważnie 2 fragi dla teamu.

Deadboy

Opublikowano

Haha stary jak dla ciebie ult cassio jest do escape to serio ta platyna to chyba wyproszona, żebyś miał tę rangę na MPCforum. A i propo bo rylaia to się akurat na nią składa no no. BEKA W LUJ.

@AntyWarn

Xerath najlepszy, wsparcie ogniowe a jak gankuje bota to przeważnie 2 fragi dla teamu.

Po co ci escape, skoro ta cassio bije tak spellami ze jeżeli przeciwnik cie goni to uciekasz wciskajac spacje i przeciwnik goniąc ciebie ginie?

­345mulx.jpg

Opublikowano

xerath o wiele lepszy jak nauczysz się nim grać to masz każdą gierkę wygraną i buduj CR

Opublikowano

Xerath dobry wave clear, jeżeli będą wygrywać łatwo wam będzie defować i potrzymać gierkę żeby wrócić :) Fajne cc W+E, nawet dobry roam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...