Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O Itemshop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma pytanko dotyczące itemshopu mojego serwera otóż w jaki sposób jak ktoś kupi np wymyślony i wstawiony na stronę przedmiot np miecz Excalibur  to w jaki sposób dostanie go w grze? Jak to się odbywa? I czy da się zrobić żeby każdy gracz miał swój taki bank itemshopu po to gdy kupi coś w w sklepie to aby te przedmioty były w tym banku?

Opublikowano

,ustawiasz komendę jaką konsola ma wykonać podczas zakupu, bank nie jest potrzebny. Gracz wysyla sms wpisuje nick, kod i po sprawdzeniu czy wszystko jest poprawnie wpisane wykonuuje daną operację.

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Opublikowano

Nie lubię hejtować, ale tym razem muszę. Jak nie znasz takich podstaw, to nawet nie bierz się za serwer.

@ top

Jaki hosting? Większość posiada sklep sms, który można dowolnie konfigurować. Osobiście polecam fiberhost.pl, ostatecznie lvlup.pro

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

no właśnie ja mam na fiberhost.pl 

A co do nie znania się na komendach. Mi nie chodziło o to że nie znam się ale pytam bo myślałem że może do itemshopu jakieś inne są :) Pierwszy raz prowadze serwer z itemshopem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...