Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rangi - VIP na 30 dni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

mam pewien problem...a mianowicie chciałbym zrobic range vip na moim serwerze minecraft przez hosting pixelteam...

i mam takie pytanie jak ustawic vipa przez permissionsex tak że jak ktoś kupi sobie vip'a to zeby mógł używać takiej komendy jak /warp vip

i teraz nasówa się drugie pytanie jakiej komendy użyć by dac vipa a po 30 dniach by on znikł .

mam jeszcze jedno pytanie czy az rank łączy sie z permissionsex czy trzeba dawac dwie komendy jak tak to jakie ???

+

jak zrobić by zwykły gracz nie mógł się tepac na /warp vip

Opublikowano

dajesz mu permisje

warp.vip / essential.warp.vip zależy od pluginów

/setrank nick ranga czas (30d)

np.

/setrank Abadonss vip 30d

dajesz mu w permissions (graczowi)

- warp.vip

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Dodaj permissię essentials.warps.vip , zainstaluj AZRanKa i wpisz /setrank twojnick 30d

Tak, to opiera się na AZRank, permissionsex zapisuje to samo co wydasz do zrobienia AZRANK

Opublikowano

Wiem mój komentarz jest zbędny... ale po co się zabierasz za serwer, jak nie wiesz jak skonfigurować permisje?

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

Teraz gracz juz nie powinien miec dostepu do warp vip. Jak ma to daj do gracza -essentials.warps.vip

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...