Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS Bez cheaterów !

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , jakie są gry FPS bez cheaterów ? Grałem obecnie w SKILL'a i odradzam bo nie da się grać , wh, same banie ;) Bez gry, chce żeby gra była za darmo, czyli cs'go odpada.
Pozdrawiam ;)

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Przecież na cs:go się zarabia a nie wydaje ._. Kupisz za 20zł na giełdzie mpc i zwróci ci się w 2 miesiące przy średnim szczęściu.

A jak nie pasuje to Team Fortress2.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

nie ma takiej gry gdzie nie ma cziterow od tego trzeba zaczac i z platnych to chyba nic ciekawego,,. combat arms moze

Tak jak piszesz, nie ma takiej gry. Nie ma darmowych cheatów to zawsze znajdzie się jakiś płatny ;).

W combat arms akurat również dużo cziterów.

x

Opublikowano

Nie ma chyba darmowego FPS'a, w którym nie ma cheaterów, więc polecam BF3/4, tam masz punkbustera, który skutecznie radzi sobie z oszustami albo CS GO.

Opublikowano

Call of duty 

Combat arms gram od dłuiego czasu i poziom hackerów zmnieszjszył sie do prawie 0 ( mogłęm nie widzieć ale hacków nie ma bo co tydzień patch jest )

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Dobra dzięki :) Do zamknięcia

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

nie ma takiej gry gdzie nie ma cziterow od tego trzeba zaczac i z platnych to chyba nic ciekawego,,. combat arms moze

Jest taka bez cheaterów, world of tanks tam praktycznie nigdy nie ma bo wszystko się dzieje od strony serwera nie klienta.

@top Zobacz sobie Left 4Dead2, Ghost recon phantoms(czasami tylko są cheaterzy ale mało ich bo cheat już jest w grze (scan-pokazuje przez jakiś czas przez ściany))

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...