Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Nowe summoners rift! HELP

Pijawka997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema przez ostatnie 2 dni mam koszmarne lagi ale tylko na sr a na aramie wszystko jest ok czy moze mi ktoś doradzić jak to naprawic i by znów ping był 50 ?

Opublikowano

Mam tak samo. Wina rito

Napewno nie wina Ritów bo ja nie mam lagów na sr, mam w granicach 300 fps. Ping też normalny w granicach 40. 

Spróbuj zeskanować komputer, może to wina Twojego komputera?

Opublikowano

Powyłączaj zbędne programy, ewentualnie sformatuj komputer, kolega też miał tak, format mu pomógł.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Specjalnie pod lola zmienilem windowsa. Jest świeżo po formacie i zainstalowaniu nowego win (win7) Dodam że problem pojawił sie w patchu 4.21 ;/. Możę usunięcie starych plików by pomogło programem lol cleaner ? co wy na to ?

Opublikowano

Jeżeli masz nagły wzrost pingu, to sprawdź firewalla i upewnij się dodatkowo, że nic, co mogłoby spowolnić łącze nie korzysta z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...