Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyBlock vs Real Life

SebxteR

SkyBlock czy Real Life  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. SkyBlock czy Real Life

• SkyBlock
      0
    • Real Life

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie jaki serwer byście chcieli?

1.SkyBlock:

Rozgrywka na serwerze polegała by jak na zwykłym skyblocku ale z kilkoma dodatkami, takimi jak: autorski tab, autorskie questy, nowe craftingi, nowe dropy z mobów i wiele wiele innych. 

2.Real Life:

Po pierwszym wejściu na serwer dostawało by się wyznaczoną ilość pieniędzy i gracz musiał by to przeznaczyć na ubrania, dowód osobisty, jedzenie, pierwsze mieszkanie. Gdy gracz już dłużej będzie grać na serwerze to będzie mógł założyć firme, kupić auto, stworzyć własne miasto itp.

Opublikowano

Ten real life. Ale pytanie te ubrania to będzie skórzana zbroja o różnych kolorach tak ? Mieszkania,jedzenie,dowody da się zrobić. Ale z tego co wiem samochody mogą lagować serwer (Te z pluginu) Tworzenie własnego miasta ? Z tym tworzeniem miasta lepiej będzie gdy gracz będzie posiadać rangę burmistrz przez co będzie mógł sobie zrobić miasto. Mam dla ciebie pomysł. Możesz dać system rang. Za jakąś kwotę w grze gracz dostanie lepszą rangę. Ostatnia to może być ranga Burmistrz dzięki której możesz budować miasta itd.. Początkowa to np. Brukowiec. W permissions możesz dać jakieś permissions dla każdej rangi. I czym wyższa ranga tym więcej permissions możesz zrobić ;)
Pomysł z RealLife jest całkiem ciekawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...