Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft By Krzysiek

jackim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Intro jak dla mnie w porządku, troche długie ale to nic nie szkodzi bo miłe jest. Mikrofon jest do kitu... Trzeszczy bardzo + twój gruby głos nie idzie w parze z tym. Texttury minecrafta są wręcz okropne i proszę zmień je bo oczy bolą jak się na nie patrzy.. 

Kappa.

Opublikowano

Całkiem fajne intro ;3 Co do samego filmiku to szumi Ci trochę mikrofon. Z tym efektem, który masz nałożony to musisz w opcjach -> super secret settings poklikać do skutku. Ogólnie nagranie nie jest złe.

Opublikowano

Co to za dziwną grafikę masz w Minecraft'cie !?

Chyba się bawiłeś opcjami "Secret settings" i masz taką przedziwną grafikę.

Obraz taki spłaszczony.

Ogólnie nie jest dobrze :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli zakupisz jakieś mikro za 200 zł (tyle kosztuje średnio) to zyskasz naprawdę dużo widzów. Intro genialne :D Ale zbyt długie :O

Opublikowano

Strasznie przyjemne intro! Ahh... Miło się je oglądało. Na dodatek ta muzyczka. 

Głos przyjemny. Jakość filmiku... denna, beznadziejna - zrób coś z tym! To samo mikrofon. 

Brak awatara, tła... nazewnictwo filmu. Popracuj nad kanałem ogółem mówiąc, gdyż odstrasza.

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

Jak dla mnie to intro jest o wiele zadlugie, chociaz jednorazowo, fajnie bylo obejzec.

Co do nagrania, to w opcjach wlaczyles shadery minecraftowe, lepiej zebys je wylaczyl, ggdyz niezbyt dobrze to wyglada.

Nagranie zacina i jest mocno rozciagniete co sprawia ze niezbyt dobr ze sie oglada.

Mikrofon szumi, jednak moglbys odszumic jakims programem.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Intro za długie. Skróć je trochę. Już przy intro chciałem wyłączyć odcinek xD

Głos masz taki sobie do nagrywania według mnie.

Odcinek średni, a nawet poniżej średniej 4/10

Opublikowano

Każdy podnieca się tym intrem ale to nie sztuka wyciąć początek pewnej animacji, pewnie autor nawet nie zezwolił na to. Nie popieram, nie radzisz sobie też za bardzo z lagami.

Opublikowano

Intro za długie, film w małej ilości fps, szumy, super secret settings. To wszystko komponuje się w taki sposób, że nie wygląda to dobrze.

Ktoś powiedział, żeby kupić mikrofon za 200zł. Nie widzę najmniejszego sensu, skoro nie zajmujesz się nagrywaniem/streamowaniem profesjonalnie.

Kup Trust Starzz albo Zalman ZM-MIC1 za 15zł. Rozumiem kupno mikrofonu pojemnościowego/studyjnego, gdybyście się bawili w streamy, bo na żywo nie odszumicie.

Zalman i 15zł to jest świetny produkt w stosunku jakość/cena. Jak nie stać Cię na Trusta lub nie chcesz inwestować w niego, to Zalman.

343731479829004887779.png

Opublikowano

1. Za długi wstęp

2. Strasznie buczy mikrofon

3. Słaby FPS

Troszeczkę kopniak w tyłek, ale oby lepiej :D powodzenia i się nie zniechęcaj ;3

Opublikowano

Intro długie lecz fajne, jeśli tylko jest twoje :)

Ten efekt straszny, to rozszerzenie, nie usunięty szum mikrofonu. 

Nie dałem rady z tego powodu ogłądnąć filmiku do końca .... 

musisz to poprawić w następnym odcinku :)

3/10 za chęci :)

Taki paradoks

Sorka za krzesło

W rzeczywistości mikrofon głośniej buczy niż szuranie tym krzesłem :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...