Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam servera dla gildii

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Na wstepie-prosze moda o nie zamykanie / przenoszenie tego tematu. Nie mam ochoty i czasu na przegladanie i sprawdzanie setek.serverow zeby znalesc cos dla siebie.

A wiec sprawa wyglada tak.

Po rocznej przerwie postanowilismy wraz z klanem wrocic do gry w mc na serverach factions. Jest nas 20 osob i szukamy czegos dla siebie.

Temat zalozylem byscie.mogli mi/nam polecic jakis server do grania.

Zalezy nam na serverze z factions a nie jakimis gildiami co na start dostaje sie cuba 100x100 czy jak.to.teraz tam wyglada.

Musi byc 80+ slotow i duzo graczy online. Piszac duzo mam na mysli chociaz te 50+ w godzinach szczytu.

Chcemy tez by na serverze byl drop ze stona i jakies 1-2% na diaxy(moze byc wiecej)

Dodatkowo chcielibysmy zeby exp.równiez byl.ze stona.

Na koniec fajnie by bylo zeby administracja miala te 18 albo chociaz 16+ lat i nie ingerowala w gre(nie dawala itemkow, coordow itp)

Znacie jakies take servery? Dajcie.ip albo linki do prezentacji.

Bede lajkowal

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Polecam MineKox'a dość fajny serwer dużo się tam zmienia z edycji na edycję jest coraz lepiej.

IP: MineKox.hostmc.pl

Serwer ma 70 slotów ale w "godzinach szczytu" wbije te 60+ osób, z tego co mi wiadomo to teraz trwa budowa nowej edycji ale w piątek ma być start.

Administracja w miarę dobra, chodź już dawno nie jestem tam administratorem.

No to tyle liczę że serwer ci się spodoba.

74980815851645243310.png

Opublikowano

Jak tam sprawa z dropem?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Co do dropu to nie jestem pewny bo ostatnio już tak nie gram (znudził mi się).

Ale coś takiego:

Diament - 2,5%

Złoto - 3%

Żelazo - 4%

Węgiel - 5,5%

A reszty to już nie wiem.

74980815851645243310.png

Opublikowano

Za malo graczy

Na serverach 100+ zdobywalismy dominacje po okolo 2 tygodniach gdzie na prawde bylo z kim walczyc i gildie mialy po 15-20 osob

Na serverze gdzie my stanowilibysmy polowe populacji gra zrobilaby sie dla nas.nudna po paru.dniach

Opublikowano

Niestety administrator zamknie, nie dozwolone jest proszenie o ip, sam niedawno założyłem podobny temat. Lepiej szybko zapisuj ip zanim zniknie i się nie zastanawiaj.

Dawniej grałem na minecraftpolska.eu. To był świetny freebuild + frakcje. Grało 250 osób, teraz upadł, ale zamierzają powrócić. Podobno już wszystko gotowe, ale czekają na 1.8 http://minecraftpolska.eu/ Możesz obserwować postępy prac.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Zamknie to zloze nowy temat bo juz mam kopie tego

Mozemy se tak bawic z modem poki perma nie dostane

Czekam na.dalsze propozycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...