Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Gra od nowa

damianez122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie a mianowicie:

czy opłaca się teraz zaczynać grać w 'CABALA'? długo nie grałem, nie mam już chyba konta ale chciałbym pograć w jakieś mmo, czy cabal posiada jeszcze jakichś niedobitków na serwerach? bo nie wiem czy pobierać i grać od 0 ;D

Opublikowano

Co mam rozumieć przez słowa niedobitków? 

Polecam CI pobrać cabala od nowa, bo jest bardzo dużo nowych rzeczy. Takich jak np: Nowa postać, dungi, episode nowe i wiele wiele innych rzeczy. Nie grałeś dawno i wiele się pozmieniało i będziesz musiał troche nadrobić, ale nie martw się na pewno dasz rade. Jeżeli chodzi o polaków na Cabalu to jest ich sporo na EU, więc spokojnie dogadasz się po polsku w grze. Możesz też grać na prywatnych serwerach, jeżeli nie chce Ci się robić tych wszystkich questów i nabijać lvl. Na eu dość szybko lvl leci jeżeli robisz questy do 100. Graj pare godzin dziennie, a dojdziesz do 100 w tydzień. Więc tak opłaca się dalej grać ;)

Pozdrawiam Degi.

Kappa.

Opublikowano

Niedobitków użyłem bo gdy ostatnio grałem ze 2 lata temu to cabal troszkę 'umarł' było dużo mniej osób na serwerach, dużo osób z gildii też odeszło i dlatego skończyłem :P

I jeszcze jedno pytanie, jak się loguję to wywala mi komunikat ' Cannot connect at this moment' czyżby prace na serwerze jakieś?

Opublikowano

Teraz gra dość sporo ludzi. Ściągnąłeś cabala od nowa i zainstalowałeś prawda? To musisz poczekać, bo możliwe że trwają prace nad serwerem albo clientem.

Kappa.

Opublikowano

Jak chca zeby cabal odzyl od tej pustki to jedynie fuzja serwerow

O czym Ty gościu gadasz? Pustka? To chyba nie na globie grałeś.  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...