Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Problem Z Hakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem że włączam haka max15v i ustawiam sobie takie podstawowe opcje dołączam do rooma np marien . załaduje się wybieram postać klikam ok czekam 3 sec i jak się skończy odliczanie to zamyka się war rocka jeżeli ktoś pomoże oczywiście go wynagrodzę

@ edit

mam net framework 3.5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WLĄCZ HAKA , WŁĄCZ WR , ZALOGUL SIĘ , WYBIERZ SERWER, WYBIERZ MAPĘ I GRAJ ! PO WEJSCIU NA MAPE NAJLEPIEJ USTAW OPCJE ( NIE WŁĄCZAJ AUTO MED WŁACZA LAGI :P)

scheletril010.giffulmini004.gif37b9dbc33f9342a5adff4159cfc3d5be.0.giffulmini004.gifscheletril011.gif

armi005.giffuoco059.gifarmi001.giffuoco059.gifarmi102.giffuoco059.gifocchi065.gif

Opublikowano

Nieustawiaj Fog Wall under watter i innych takich niepotrzebnych opcji one tylko ci lagguja i crashuje a jeszcze 1 miale taki przypadek jak ty i skaple sie o co chodzi nie wlaczaj ___auto ammo___ w niekturych hakach dziala jak powinno alle w maxn z tego co wiem to slabo z tym

sprawdzile to na swoim kompie ale kazdy komp jest inny wie cto tylko moje zdanie ;DDDDDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...