Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest juz nowa mapa na normalach ?

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i na botach

Lecz to jest tylko nowa MAPA, nie ma opcji ze smitem plus wizji obok smoka, barona. Całkowita mapa na  ta chwile tylko na PTS

76561198013232167.png

Opublikowano

Ej serio? nie możesz sam sprawdzić?

Toć to jest 30 minut, odpalasz rundę i ogarniasz "oo jest nowa mapa" or "ooo nie ma nowej mapy" 

nie potrzebnie zaśmiecasz forum ;/

@Edit

Tak, może i też zaśmieciłem wrzucając tu swój post.

Ale jeśli nie ja to kto inny by to napisał. Takie realia ;-)

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Nie prawda. Nie tylko na teambuilderze jest nowa mapka. Włączyłem sobie drafta i grałem na nowej mapce ;)

Opublikowano

Włączyłam specjalnie rozgrywkę normalną (blind pick) iiii potwierdzam, iż nowa wersja SR jest już NIESTETY.

Opublikowano

Włączyłam specjalnie rozgrywkę normalną (blind pick) iiii potwierdzam, iż nowa wersja SR jest już NIESTETY.

Wygrywając na nowej mapce, na blind picku, można otrzymać ikonki również? Czy tylko Team Builder? 

Opublikowano

Wygrywając na nowej mapce, na blind picku, można otrzymać ikonki również? Czy tylko Team Builder? 

Raczej na normalu również, bo też nowy SR jest na nim. Masz tylko wygrać po obu stronach mapy (niebiescy/fioletowi) :P

Mam jedną ikonkę, pogram na normalu i zobaczę.

Aktualizacja nowego Summoner’s Rift jest dostępna w grach normalnych, niestandardowych, w Kreatorze drużyn i we wszystkich trybach z botami.

Opublikowano

Raczej na normalu również, bo też nowy SR jest na nim. Masz tylko wygrać po obu stronach mapy (niebiescy/fioletowi) :P

Mam jedną ikonkę, pogram na normalu i zobaczę.

No ok, też spróbuję. Dzięki. ^^ Właśnie też mam tylko jedną ikonkę i poluję na drugą. 

Opublikowano

Mapa na normalach będzie w nowym mini patchu.

Już dzisiaj jest, a ikony można normalnie otrzymać.

Co do samej mapy, to jestem trochę zawiedziony, liczyłem na coś lepszego.

Opublikowano

A wiadomo może coś na temat kiedy mają zostać wprowadzone zmiany w jungli?

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...