Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna informacja csgolounge

PaczajLeci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wystawilem kilka ofert wymiany na csgolounge i po pewnym czasie ktos dal mi opcje wymiany na steam.

Chcial moje skrzynki co dalem w ofercie(6 skrzynek chyba) za darmo i informacja taka :

Steam Guard: Your account will be credited the amount of 5.25€, it will be available after the exchange, if you refuse the exchange, amount will be refunded to the buyer.

Sincerely administration SteamCommunity
Pay 5.25€.
Registration number:    tu jakiej numery
VAT ID:    numery
BLT Number:   numery
Nick tej osoby to: Yugi
Zarejestrowane blokady VAC:1
Dni od ostatniej blokady:242
Jest to troll/oszust? raczej steam skontaktowal by sie ze mna za pomocy maila, tak?
Opublikowano

ok juz wszystko zrobione, zablokowany i zreportowany:) a mam jeszcze jedno pytanie.

Jak ustawiam sobie oferty wymiany, to nieby cs lounge chce moje skiny na 5 minut bo chce cos sprawdzic. Jest to jakies oszustwo? czasami konto prywatne czasem nie, jak narazie to ignoruje bo jak dla mnie to oszustwo.

Opublikowano

ok juz wszystko zrobione, zablokowany i zreportowany:) a mam jeszcze jedno pytanie.

Jak ustawiam sobie oferty wymiany, to nieby cs lounge chce moje skiny na 5 minut bo chce cos sprawdzic. Jest to jakies oszustwo? czasami konto prywatne czasem nie, jak narazie to ignoruje bo jak dla mnie to oszustwo.

100% Oszustwo 

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...