Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]fora

eNdz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze teraz z tableta, jestem za tym aby dodac kategorie zdrowia napewno kobieki z mpc sie uciesza , jak i kulturysci. Z kolei jest dobra gra mmo adventure quest world, uda sie zrobic dzial poswiecony dla tej gry...? Pozdrawia endz ze szpitala

1033414194171291244311.png

Opublikowano

- Są od tego pogaduszki, ale można. Neutral na nie.
- Ehhh, Via to mały dział, więc sądzę, że może być. Tak.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

2x tak

AQW to świetna gra jak na przeglądarki a coraz więcej w sporcie pojawia się tematów o zdrowiu, sylwetce itp

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Subforum "zdrowie" jest raczej zbędne, bo od tego jest już "sport" lub dział ogólny. Nie ma sensu dodawać tylu rzeczy do pogaduszek.

674071459604241683421.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Dział pogaduszki w zupełności wystarczy na takie tematy, po za tym informacji dotyczących zdrowia lepiej szukać np. w odpowiednich poradniach lekarskich. Odnośnie działu dla adventure quest world jestem neutralny, ponieważ nie widzę wielkiej popularności tej gry.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dział pogaduszki w zupełności wystarczy na takie tematy, po za tym informacji dotyczących zdrowia lepiej szukać np. w odpowiednich poradniach lekarskich. Odnośnie działu dla adventure quest world jestem neutralny, ponieważ nie widzę wielkiej popularności tej gry.

f

Opublikowano

Nie dla działu zdrowia, od tego są fora medyczne, a nie forum na którym większość userów nie ma 15 lat skończonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...