Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja serwera ts3

suchy000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie tam jest bot do tego? nic takiego tam nie widzę...

Tego bota co Ci dałem link do niego musisz zainstalować na jakiejś maszynie i odpowiednio go skonfigurować.

Opublikowano

Tego bota co Ci dałem link do niego musisz zainstalować na jakiejś maszynie i odpowiednio go skonfigurować.

Podałeś mi link do tematu z konkursem... żadnego darmowego bota tam nie widzę

Opublikowano

W wiadomości powitalnej mam tak wpisane:

Witaj %CLIENT_NICKNAME%!\nPierwszy raz u nas byłeś %CLIENT_CREATED%. To jest Twoja %CLIENT_TOTALCONNECTIONS% wizyta.

to z jakiej paki mi to nie działa? tak jak napisałem up to tak pisze przy wejściu na serwer... nie mam pojęcia o co z tym chodzi :/

I z jakiego powodu bot mi się wyłącza po włączeniu? -.-

Opublikowano

W wiadomości powitalnej mam tak wpisane:

Witaj %CLIENT_NICKNAME%!\nPierwszy raz u nas byłeś %CLIENT_CREATED%. To jest Twoja %CLIENT_TOTALCONNECTIONS% wizyta.

to z jakiej paki mi to nie działa? tak jak napisałem up to tak pisze przy wejściu na serwer... nie mam pojęcia o co z tym chodzi :/

I z jakiego powodu bot mi się wyłącza po włączeniu? -.-

Jedna rada dla ciebie :)

Jak nie chcesz się męczyć z takimi rzeczami + chcesz mieć gotowe panele z botami + radio 24/7  i płacić 30 zł miesięcznie albo jeszcze mniej to polecam ci :

http://net-speak.pl/

https://gametris.com/pl

Ps.  Dodam jeszcze to ,że jest w każdej ofercie u nich  jest ochrona Anty DDos.

80905622020518233637.png

Opublikowano

@xTovganx Twoj post jest bezużyteczny w tym wątku,ponieważ kolega poszukuje pomocy dotyczącej JTS3Bota..

@topic

Jeżeli bot się tobie wylącza może to znaczyć,że źle zostal skonfigurowany bot.

Możesz podać też config bez ip i hasla query.

Opublikowano

Już wszystko działa tylko dalej zamiast pisać Witaj xxx. Pierwszy raz u nas byłeś xxx. To jest twoja xxx wizyta.

piszę to \/

Opublikowano

Haloooo wie ktoś co trzeba wpisać żeby pisał to Witaj xxx. Pierwszy raz u nas byłeś xxx. To jest twoja xxx wizyta.  zamiast tego Witaj %CLIENT_NICKNAME%!\nPierwszy raz u nas byłeś %CLIENT_CREATED%. To jest Twoja %CLIENT_TOTALCONNECTIONS% wizyta.?

Opublikowano

Dalej piszę Witaj%CLIENT_NICKNAME%!\nPierwszy raz u nas byłeś %CLIENT_CREATED%.\nTo jest Twoja %CLIENT_TOTALCONNECTIONS% wizyta. .... ten bot to jakieś gówno, nie ma innego?

Ja chcę tylko i wyłącznie na wiadomość powitalną czyli Witaj xxxx.... na nic więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...