Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uwierzytelnianiem

PieceOfMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jest to mój pierwszy post jak coś źle to prosze o przeniesienie i przepraszam. 

A mianowicie cały czas od 10 rano to już prawie 8 godzin mam uwierzytelnianie chwilowo niedostępne.

I mam pytanie kiedy to zniknie i czy pracują (EA ten support) w niedziele żeby jeszcze dzisiaj to zrobić?

Opublikowano

Sprawdzają, czy przypadkiem nie używałeś cheatów. To może trwać do końca dnia. Jeżeli niczego nie używałeś, spokojna rozczochrana i nie przejmuj się. Ale jeżeli używałeś, jesteś w ciemnej ciasnej.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Ja używałem bota też miałem uwierzytelnianie z 7 godzin i odblokowali mi konto na 10 minut pojezdzilem po miescie i spowrotem mam zablokowane a moze ktos pomoc jak ominac to przez origin?

Opublikowano

Ja używałem bota też miałem uwierzytelnianie z 7 godzin i odblokowali mi konto na 10 minut pojezdzilem po miescie i spowrotem mam zablokowane a moze ktos pomoc jak ominac to przez origin?

Nie da się tego w jakikolwiek sposób obejść.

f

Opublikowano

Jak to możliwe że jeździłes po mieście 10 min ? 

Automat jak już kiedyś kogoś sprawdzał, to przy kolejnych aktywnościach [nawet najmniejszych typu wejście do kryjówki, dołączenie do wyścigu] sprawdza.

f

Opublikowano

Cześć jest to mój pierwszy post jak coś źle to prosze o przeniesienie i przepraszam. 

A mianowicie cały czas od 10 rano to już prawie 8 godzin mam uwierzytelnianie chwilowo niedostępne.

I mam pytanie kiedy to zniknie i czy pracują (EA ten support) w niedziele żeby jeszcze dzisiaj to zrobić?

Dokładnie dostałeś z automatu do 4h bana. Miałem tak kilka razy nie ma co się bać :).

Opublikowano

Automat jak już kiedyś kogoś sprawdzał, to przy kolejnych aktywnościach [nawet najmniejszych typu wejście do kryjówki, dołączenie do wyścigu] sprawdza.

Nie zawsze :) Sprawdzanie "co chwilę" dotyczy kont, które w niedalekiej przyszłości zostaną nagrodzone permem :D

Jeśli "sprawdzanie" wystąpiło np. po dobrym przejechaniu wyścigu (bo i tak bywa) to po odblokowaniu problem nie będzie się powtarzał.

HB5fLf7.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPieceOfMe

Sprawdź połączenie internetowe. Jeśli ścigasz się na haxie to wyłącz. Może też być wina oprogramowania lub słabego procka że wywala ci grę podczas wyścigu. Spróbuj ewentualnie przeinstalować grę może coś pomoże. Lecz bardziej wina powinna leżeć po stronie oprogramowania , komputera niż serwerów nfs'a.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPieceOfMe

Sprawdź połączenie internetowe. Jeśli ścigasz się na haxie to wyłącz. Może też być wina oprogramowania lub słabego procka że wywala ci grę podczas wyścigu. Spróbuj ewentualnie przeinstalować grę może coś pomoże. Lecz bardziej wina powinna leżeć po stronie oprogramowania , komputera niż serwerów nfs'a.

To nie jest wina połączenia internetowego, sprzętu, oprogramowania, serwerów ani klienta gry.

Taki błąd pojawia się po używaniu cheatów/botów/bugów i po kilku dniach zamienia się na perma.

HB5fLf7.png

Opublikowano

To nie jest wina połączenia internetowego, sprzętu, oprogramowania, serwerów ani klienta gry.

Taki błąd pojawia się po używaniu cheatów/botów/bugów i po kilku dniach zamienia się na perma.

Wiem o tym. Lecz serio nie konieczne jest używanie  haxów żeby wyłapać tego "Checka" np jeśli  zaczyna mu się wyścig a mu wywali neta to co wtedy? 

Opublikowano

Wiem o tym. Lecz serio nie konieczne jest używanie  haxów żeby wyłapać tego "Checka" np jeśli  zaczyna mu się wyścig a mu wywali neta to co wtedy? 

Nic?

Jeśli przy rozpoczęciu wyścigu rozłączy Ci internet - zostaniesz rozłączony z serwerem, ale nie dostaniesz bana i nie będziesz za to sprawdzany.

Nic nie używałem żadnych botów cheatów. Sam tępie takich graczy . Jak to perm ? za co

Jeśli nie używałeś cheatów/botów/bugów - odwołuj się do supportu.

Najszybciej będzie przez Live Chat. Krótka instrukcja:

Skieruj się na anglojęzyczną stronę pomocy - http://help.ea.com/en/

Wybierz "Help with a Game", następnie wyszukaj grę (NFSW), zejdź na sam dół i naciśnij "Contact Us" - wpisz temat, podaj kategorię problemu i zatwierdź. Powinna wyświetlić się opcja "Live Chat" - tam w przeciągu kilku/kilkunastu minut zostaniesz połączony z doradcą EA i będziesz mógł z nim popisać (oczywiście po angielsku).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nic?

Jeśli przy rozpoczęciu wyścigu rozłączy Ci internet - zostaniesz rozłączony z serwerem, ale nie dostaniesz bana i nie będziesz za to sprawdzany.

Jeśli nie używałeś cheatów/botów/bugów - odwołuj się do supportu.

Najszybciej będzie przez Live Chat. Krótka instrukcja:

Skieruj się na anglojęzyczną stronę pomocy - http://help.ea.com/en/

Wybierz "Help with a Game", następnie wyszukaj grę (NFSW), zejdź na sam dół i naciśnij "Contact Us" - wpisz temat, podaj kategorię problemu i zatwierdź. Powinna wyświetlić się opcja "Live Chat" - tam w przeciągu kilku/kilkunastu minut zostaniesz połączony z doradcą EA i będziesz mógł z nim popisać (oczywiście po angielsku).

nie dzwoncie,ani nie piszscie do supportu----sprawdzalem---gosc powiedzial ze nawet w komputerku nie widza powodu bana, ew pomoga w wyslaniu maila do account disputes....

Opublikowano

Ja mam natomiast taki problem, iż kiedyś użyłem bota na kasę, po czym przestałem grać na NFS WROLD. Po jakimś czasie wróciłem BEZ żadnych botów i bez zamiaru używania, bo tak naprawdę wtedy chciałem tylko sprawdzić jak i czy rzeczywiście to działa (ludzka ciekawość), no i jak wchodzę do gry, to mogę chwilę pograć, a po krótkim czasie wywala mnie "rozłączono z serwerem", a przy próbie zalogowania się na kanał dostaję informację, że wystąpił problem z uwierzytelnieniem. O co dokładnie chodzi? Jeśli byłby to ban, to od razu powinno mnie blokować.

Opublikowano

Haha, to jest piękne, że jak trzeba było, to się EA opierniczało, miało gdzieś graczy, kontakt z nimi to już kompletnie graniczy z cudem :) Poza tym moim skromnym zdaniem za boty typu "kasa" nie powinni dawać banów, a ewentualnie zabierać całą kasę, bo tak na prawdę to jest ich wina, że co chwilę można było minąć kogoś ze speedhackiem. Takie o to buractwo ;) Skoro oni są nie w porządku do graczy, to jak mogą wymagać, aby oni byli w porządku do nich?

P.S. Dobrze, że chociaż po czasie ruszyli te swoje tyłki, ale powinni wynagrodzić to jakoś tym graczom, którzy mieli problemy przez cheaterów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...