Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl [Dedyk] [Hard]

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahaa , myślałam że startuje dziś ,ale warto

Wszystko fajnie, tylko szkoda, że są już max poziomy.

@ noi co ? wiadomo że itak byś na rank top10 nie miał szans bo ludzie ładują tyle w is dla topki co ty zarabiałbyś miesięcznie 

A i przyokazji czemu ratów nie ma a powinny być ?

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

ahaa , myślałam że startuje dziś ,ale warto

@ noi co ? wiadomo że itak byś na rank top10 nie miał szans bo ludzie ładują tyle w is dla topki co ty zarabiałbyś miesięcznie 

A i przyokazji czemu ratów nie ma a powinny być ?

Pracuję na kilku forach ogarniam wszystko za jednym razem ;). Raty już są 50% na 48h.

Wszystko fajnie, tylko szkoda, że są już max poziomy.

Dużo osób zaczyna od nowa przez tydzień wbijają 50/60. Po 2 tygodniach około 85/90 i tak do max`a dają radę.

Zapraszam ;)!

Event Dropu Szkatułek Blasku Księżyca został aktywowany.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry.

Dlaczego?

Jest dość stabilny i jest pewność że nie padnie.

Lecz każdy ma swoje gusty, mimo wszystko polecam z tego względu że postoi.

Oczywiście Administracji nie będę oceniał, bo wiem że to gracze powinni sami się przekonać.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Serwer się nie utrzyma, odnowiony i ułatwiony metin nie przejdzie.

Ile online?

Czemu ma się nie utrzymać? Stoi rok.

Sytuacja we wakacje nie była za różowa. Administracja była została zbanowana Berii i Nessa, ponieważ trochę ich poniosło. Ja zostałem nowym GM i wraz z Atomicanem serwer reklamujemy. Pomału robimy postępy. We wakacje grało 15-20 osób dzisiaj sytuacja waha się 50-80 graczy. Niedługo kupujemy reklamy na forach także nie jest źle. Graczy przybywa i każdy ma szansę zaistnieć ;)

Opublikowano

Czemu ma się nie utrzymać? Stoi rok.

Sytuacja we wakacje nie była za różowa. Administracja była została zbanowana Berii i Nessa, ponieważ trochę ich poniosło. Ja zostałem nowym GM i wraz z Atomicanem serwer reklamujemy. Pomału robimy postępy. We wakacje grało 15-20 osób dzisiaj sytuacja waha się 50-80 graczy. Niedługo kupujemy reklamy na forach także nie jest źle. Graczy przybywa i każdy ma szansę zaistnieć ;)

Zobacz ile jest autorskich serwerów, a tylko kilka się przebija.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tak, tylko, że ściągnięcie graczy na stary serwer który już sporo stoi mimo małej ilości graczy jest nie realne... potrzebny by był całkowity restart i start na nowo

Opublikowano

Podziw w moich oczach, chłopaki się nie poddają, ogromny szacunek, przydałby się reset postaci, zawitałbym ze względu choćby na determinacje Administracji.

Serdecznie pozdrawiam, zostaje mi życzyć powodzenia i jednocześnie chcę się podpisać by serwer ruszył ,, na nowo'' choćby pod względem postaci.

Opublikowano

Najgorszy server z możliwych. Pełno bugów i niedopatrzeń. Do tego administracja... Rozmawiałęm z jedym administratorem - Arginem, to totalne dziecko, nieogar, pokazałem mu błąd i już zaczął wyzywać. Takim czymś chce zachęcić ludzi do gry? Wątpię. Nie polecam tracić czasu :/

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Podziw w moich oczach, chłopaki się nie poddają, ogromny szacunek, przydałby się reset postaci, zawitałbym ze względu choćby na determinacje Administracji.

Serdecznie pozdrawiam, zostaje mi życzyć powodzenia i jednocześnie chcę się podpisać by serwer ruszył ,, na nowo'' choćby pod względem postaci.

Dziękuję za miłą opinię.

A pana up nie słuchać, bo po prostu przeżywa okres trudnego dorastania....

OX CH1 M1 URIEL START 19:00

Opublikowano

Dziękuję za miłą opinię.

A pana up nie słuchać, bo po prostu przeżywa okres trudnego dorastania....

OX CH1 M1 URIEL START 19:00

Nawet się nie odniesiesz do tych argumentów, bo nie umiesz pokazać i udowodnić, że tak nie jest, ale tym razem ty udowodniłeś, że nie masz kultury ani nic z tych rzeczy. "Przeżywa okres trudnego dorastania" jedyny argument.

Daruj sobie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Server wspominam dobrze, prosiłbym o rozpatrzenie restartu postaci, dopracowania i startujemy za równy miesiąc 18 grudnia

to najlepszy okres, rzecz jasna dużo wolnego czasu + portfel ciut cięższy

może wrzucilibyście na tydzień ankiete jakąś bo jestem przekonany że Ci co są "koksami" na servie nie obrażą się gdyż i tak nie ma z kim grać :)

Pozdrawiam

Opublikowano

serwer na początku ciekawy nawet zobaczymy jak będzie dalej....

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...