Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic :(

Rellys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dosłownie grałem przed chwilą rankeda, o wejście do Silver I szczęście udało sie go wygrać. Ale po Rozbiciu nexusa i kliknieciu kontynuuj wyskoczył mi komunikat o tym, że Mój przywoływacz został zawieszony z powodu opuszczczenia swoich sojuszników.. Tylko problem jest w tym że nie opuściłem owego meczu :( grałem w nim cały czas.. Czy jest możliwość że jak skontaktuje się z supportem to mnie odbanuja? bana dostałem do 11.04.. :( nie słusznie..

Opublikowano

Napisz do supportu i zapytaj, nawet jeśli ban jest niesłuszny to nie cofną go jeśli jest z leavebustera bo nie mogą.

Opublikowano

Od tygodnia opuściłem tylko 1 mecz, to było w poprzedni czwartek. :/ kiedy jest koniec sezonu 4?

Koniec sezonu jest 11 listopada.

Szanse na unbana są nikłe. Banuje Leavebuster.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Koniec sezonu jest 11 listopada.

Szanse na unbana są nikłe. Banuje Leavebuster.

11 listopada jest dopiero pre sezon... Sezon 5 to pewnie grudzień-styczeń znając riot. 

Opublikowano

11 listopada jest dopiero pre sezon... Sezon 5 to pewnie grudzień-styczeń znając riot.

11 listopada kończy się sezon 4.

Zaczyna Pre-Season, który potrwa do... Myśle, że około stycznia/lutego.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Od tygodnia opuściłem tylko 1 mecz, to było w poprzedni czwartek. :/ kiedy jest koniec sezonu 4? 

I o 1 za dużo. ;) Jak ktoś Cię zreportował, to bana możesz dostać nawet po tygodniu. Koniec sezonu będzie mieć miejsce już 11 listopada. :) Drugi raz nie afkuj, bo za którymś razem jest permban.

Opublikowano

I o 1 za dużo. ;) Jak ktoś Cię zreportował, to bana możesz dostać nawet po tygodniu. Koniec sezonu będzie mieć miejsce już 11 listopada. :) Drugi raz nie afkuj, bo za którymś razem jest permban.

Mi sie wydaje ze nie ma perma za afki. Z 5 razy na tydzien dostalem i nic :)
Opublikowano

Mi sie wydaje ze nie ma perma za afki. Z 5 razy na tydzien dostalem i nic :)

Za to są permbany, niektórzy już dostali, jednakże dopiero za którymś razem. ;-)

Opublikowano

i o jeden za dużo opuściłeś, śmierć afkom1!!!11111oneone

a sezon kończy się akurat 11 więc o goldzie zapomnij.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

11 listopada koniec z wbijaniem rangii, leavebuster nie odbanuje, nie musisz nawet o to pisac, bo nic nie zrobią.

Wiem, prawda boli.

lTN12zv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...