Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGO Klucz , MC Gift-code , KONTO TANIO

norek123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MINECRAFT KONTO I KLUCZ & CSGO STEAM-KEY

CSGO!

Nazwa rzeczy: Counter-Strike Global Offensive STEAM-KEY
Metoda kontaktu: GG; 41991528 lub ew. PW
Opis rzeczy: Klucz do gry csgo STEAM-KEY zakupiony na STEAM w maju gdy była promocja ! Csgo był wtedy za 2 euro więc kupiłem kilkanaście kluczy by jakoś zarobić teraz ! Mam obecnie 11 sztuk zapraszam!
Oczekiwana/oferowana cena: Cena do uzgodnienia ,  PaySafeCard  / PayPAL

MINECRAFT :

Nazwa rzeczy: Minecraft Konto premium +pelerynka optifine ! , oraz klucz do minecraft
Metoda kontaktu: GG; 41991528 lub ew. PW
Opis rzeczy: Konto minecraft premium zakupione w grudniu ubiegłego roku , 0 banów + pelerynka optfine [ taka jak u jutuberów!] + dostęp do email na którym jest konto !, GIFT-CODE przysłany od minecraft.net za posiadanie konta premium [mojego drugiego] juz 4 lata!
Oczekiwana/oferowana cena: Cena do uzgodnienia , tylko w PaySafeCard/Paypal lub SMS 30.75 w przypadku konta!
Zdjęcia/inne informacje:

476941414925366610773.jpg

Opublikowano

Nie polecam, oszukał mnie, zamiast cs:go ( za 20 psc) dał mi jakieś gówno, jakiąś grę o kartach.

Człowieku dobre sobie .. Nie rozumiem cię totalnie! Przekazałeś mi KOD payafecard który działał . Wysyłałem ci klucz do gry CS:GO na gg a ty piszesz , że niby cię oszukałem .Po co piszesz takie rzeczy skoro transakcja przebiegła pomyślnie ! Otrzymałeś klucz i piszesz takie rzeczy 

Opublikowano

Wpłaciłem 20zł (PSC) I otrzymałem key do gry CS:GO Szybko sprawnie i miło 100% Polecenia. Użytkownik jest godny zaufania.

Oto dowód :30752714692569721379.png

cr7.png

Kontakt:
GG:7779508
Steam: Low. | Graphics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...