Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 w Minecraft?

AngryCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawić wam mój pomysł ze stworzeniem serwera metin2 w minecraft. Serwer będzie stworzony za 2 miesiące, błagam nie piszczcie mi że minecraft to gra dla dzieci i że gówno z tego będzie. Mam zamiar zrobić dosłownie wszystko co jest w Metinie w minecraft. Będą misje, levele, moby z metina oraz skile z Metina  (będzie itemshop). Piszcie w komentarzach czy chcielibyście coś takiego oraz co o tym myślicie ( Będzie również texturpack z metina ).  Proszę bez hejtów, serwer rusza za 2 tygodnie.   :D  B)  Będzie Podział na Królestwa :D 

Opublikowano

Ale po co?

Kto ma grać w MC będzie grał w MC a kto będzie chciał pyknąć w Metina pyknie w Metina.

Strasznie udziwnione.

Poza tym sam już się chyba gubisz.

Serwer będzie stworzony za 2 miesiące

Serwer rusza za 2 tygodnie

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jak zamierzasz zrobić wir miecza, czy biologa/kowala xD??? 

I podział na królestwa 

O to się nie martw, wszystko będzie :) Zrobię to za pomocą stowrzęnia własnego pluginu który będzie robił obszarowe obrażenia oraz wy będziecie widzieć jakby wokół kogoś miksturki leciały :D

Opublikowano

Według, mnie pomysł ciekawy ;) Jak byś wszystko, ciekawie i fajnie zrobił tak jak opisałeś to serwer by był naprawdę fajny, pomimo setki takich różnych pomysłów :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Mogło by być ciekawie jak by nie było bugów i jak by faktycznie udało Ci się zrobić metiny i skille z metina? Nie jestem pewien czy to w ogóle możliwe co ty napisałeś ale jestem dobrej wiary. Ciekawie by było pograć na takim serwerze, było by to coś nowego. Ale nie jestem w stanie Ci napisać czy to wypali czy nie. Jeżeli serwer bedzie rozwinięty to tak.

Kappa.

Opublikowano

Jak zamierzasz zrobić wir miecza, czy biologa/kowala xD??? 

I podział na królestwa 

Wir miecza będzie robił wokół was obrażenia miotanej mikstury które nie biją tylko was :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...