Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon. Pytania.

Mariaan33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile ludzi tam gra? Czy warto zaczynać? Jeśli tak to kim? Ktoś gra i by wspomógł na serwie?

1. W tym momencie 1600, mniej więcej 1500-2000

2. Warto, event jakiś się czasem znajdzie, ludzi sporo więc musisz mieć trochę cierpliwości 

3. Mental ma pizgnięcie, ja gram daggerem i trochę jestem zawiedziony, ale zobaczymy na wyższych lvl.

4. Wątpię, ale próbuj :)

Opublikowano

1. Dochodzi do 2k graczy online.

2. Ludzi sporo, więc na pewno będzie z kim pograć i się coś będzie działo. Więc raczej warto zacząć grę.

3. To już zależy czym lubisz grać. Ja wziąłbym mentala lub bodego.

4. Ja nie gram ale to nie powinno być przeszkodą. Tak jak mówiłem, na serwerze jest jakaś ilość tych graczy i pewnie znajdzie się jakiś towarzysz.

Opublikowano

1. Jest ok. 1k ludzi, niech 2k jak napisał up..

2. Czy warto zaczynać, hmm to już zależy od Ciebie jeśli lub serwery easy to graj, szybko Ci się nie znudzi.

3. Na serwerach easy najlepiej się gra dagger'em, archerem i oczywiście szamanem.

4.http://www.mpcforum.pl/topic/1257502-szukasz-przyjaciol-do-gryosob-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-misja-zajrzyj/

Opublikowano

1. Gra około 1-2k.

2. Na moim przykładzie sam zdecyduj.

Zacząłem grę w lutym i nadal mi się nie znudziło.

3. Każda klasa na max lv jest mniej więcej równa. Mental trochę odstaje ponad resztę.

4. Na pewno kogoś znajdziesz.

Jak masz więcej pytań to PW w grze: [TGM]Freevo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...