Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamondmt3 vs sapphira? :D

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

diamondmt3 odradzam postawiony na zbugowanych plikach do tego skradziona szata graficzna z oryginalnej strony to samo świadczy już o administracji serwera

Opublikowano

Sapphira - polecam

Diamondmt3 - podroba diamonda i sapphiry.

Kei co jak co ale podroba sapphiry to to nie jest.  Sapphira nie moze porownywac sie do Diamonda ;) Adminstracja nie słowna oszukuja graczy. Ceny w is podwyzszaja etc ;) Diamondmt3 tego tez nie mozna nazwac reaktywcja Diamonda ;> Obu serwerow nie polecam lecz chcecie to grajcie padnie wy stracicie czas nie ja. Sapphira probowalo zrobic diamonda tak samo diamondmt3 ale za ch* im nie wyszlo.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

DMD3 nie znam nie wypowiem się jednak wiem jakie akcje są na sapphira ;d w sumie jest film w prezce sapphiry ktory wstawil Asek i wiele on wyjasnia :)

osoboscie wybralbym DMD3 :) jednak podkreslam ze kazdy ma swoje zdanie i prawo wyboru :)

Opublikowano

Oczywiście, że polecam DM3 - stabilny, administracja się zajmuje, stary dobry diamond. Jedynym minusem jest ilość graczy. 

Saphiry nie polecam, bo tam administracja nawet że sobą nie potrafi się dogadać, poza tym miał to być dobry stary diamond a wyszło jedno wielkie gówno które nawet nie ma 400 graczy. 

xD 

Opublikowano

Polecam Sapphire, więcej graczy, troche pogubiła się administracja, ale zaczyna wszystko z powrotem nadrabiać. Skradzione eq zostało oddane, zaczynają ogarniać nowe rzeczy i aktualizacje. Osobiście grałem początkowo na DMDMT3 ale gdy wystartowała Sapphira, zacząłem na niej grać i gram do dnia dzisiejszego i nie mam zamiaru konczyć.

Graczy jest dużo wiecej niż na DMDMT3, na którym w godzinach szczytu jest ok. 200 graczy a na Sapphirze dużo ponad 400.

Bugi może i były na początku, ale wszystko zostało naprawione. Każdemu mogą przydażyć się pomyłki. Administracja od początku zajmuje się serwerem i graczami, przynajmniej ja tak myśle.

Co weekend jest jakiś event (nie tylko ox, lecz również zuo, szukanie gma, itp.).

Na DMDMT3 byłem w top20 lecz serwer nie był na tyle dobry, szczególnie mała ilość graczy (uwieżcie mi, jest róznica w graczach) skutkowała tym, że przeniosłem sie na Sapphire i nie narzekam.

Niektórzy próbują spowodować upadek Sapphiry lecz im sie to nie uda. PS redaktorowi z mpc nie chciało sie nawet przenieść do królestwa shinsoo gdzie gra najwiecej ludzi tylko pisze, że na serwerze graczy jest malutko.

Gdyby ktoś potrzebował pomocy zawsze moge jej udzielić.

Wbijać na Sapphire i pisać, znajdziecie mnie pod nickiem "BuM".

POLECAM SAPPHIRE

Opublikowano

Polecam Sapphire, więcej graczy, troche pogubiła się administracja, ale zaczyna wszystko z powrotem nadrabiać. Skradzione eq zostało oddane, zaczynają ogarniać nowe rzeczy i aktualizacje. Osobiście grałem początkowo na DMDMT3 ale gdy wystartowała Sapphira, zacząłem na niej grać i gram do dnia dzisiejszego i nie mam zamiaru konczyć.

Graczy jest dużo wiecej niż na DMDMT3, na którym w godzinach szczytu jest ok. 200 graczy a na Sapphirze dużo ponad 400.

Bugi może i były na początku, ale wszystko zostało naprawione. Każdemu mogą przydażyć się pomyłki. Administracja od początku zajmuje się serwerem i graczami, przynajmniej ja tak myśle.

Co weekend jest jakiś event (nie tylko ox, lecz również zuo, szukanie gma, itp.).

Na DMDMT3 byłem w top20 lecz serwer nie był na tyle dobry, szczególnie mała ilość graczy (uwieżcie mi, jest róznica w graczach) skutkowała tym, że przeniosłem sie na Sapphire i nie narzekam.

Niektórzy próbują spowodować upadek Sapphiry lecz im sie to nie uda. PS redaktorowi z mpc nie chciało sie nawet przenieść do królestwa shinsoo gdzie gra najwiecej ludzi tylko pisze, że na serwerze graczy jest malutko.

Gdyby ktoś potrzebował pomocy zawsze moge jej udzielić.

Wbijać na Sapphire i pisać, znajdziecie mnie pod nickiem "BuM".

POLECAM SAPPHIRE

https://www.youtube.com/watch?v=OWFL_wtNLZ0

więc wszystko jasne DMT3

Opublikowano

Sapphira już padła, więc sam w sobie masz odpowiedź. Podczas jak Sapphira pada cała pobugowana, DiamondMT3 trzyma się świetnie :)

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Dokładnie, sapphira padała. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Sapphira ma więcej graczy

Jak cos moze miec wiecej graczy jak nie dziala

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...