Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. licki NPL

Norder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Gdy uzyskam licencje NPL i nigdzie nie bede pisal ze to serwer publiczny, nie bede pobieral za nic zadnych oplat, to dostane BL?

Opublikowano

1. Jeżeli ktoś zgłosi, to że reklamowałeś serwer na jakiejś stronie www/innym ts3 i przedstawi dowody to tak ;)
2. Nie możesz też mieć Darmowe kanały, free channels ani nic w tym stylu :D

Opublikowano

Jak to nie moge miec darmowych kanalów?

Nie możesz mieć tego w nazwie... np. IP: [ xxx ] [ Free Channels ] / [ Public ] / [ Darmowe kanały ]  itd...

Wiem, bo doznałem sam tego gdy miałem IP: xxx [ Free Channels ] otrzymałem bl. ;]

Opublikowano

Jak ktoś ma licencję AAL i napisze bezpośrednio do typa który mu ją dał że łamiesz zasady NPL to dostaniesz bana od razu za darmo bez sprawdzania ...

No przynajmniej taki jest przywilej tych którzy płacą za plik tekstowy 300 dolarów

To po co dają te licencje jak co 2 ma i tak bana ? 

Mądrzy Ci co napisali o partnerstwo przed zmianą regulaminu xD

Opublikowano

Jak ktoś ma licencję AAL i napisze bezpośrednio do typa który mu ją dał że łamiesz zasady NPL to dostaniesz bana od razu za darmo bez sprawdzania ...

No przynajmniej taki jest przywilej tych którzy płacą za plik tekstowy 300 dolarów

tsmet.png

Opublikowano

Czyli ktos sobie moze wziac z dupy ze lamie regulamin choc tego nie robie, pisze to do suppu i dostaje blke? a support nawet tego nie sprawdza?

Opublikowano

Czyli ktos sobie moze wziac z dupy ze lamie regulamin choc tego nie robie, pisze to do suppu i dostaje blke? a support nawet tego nie sprawdza?

Nikt takiej informacji nie potwierdził, ale raczej sprawdzają takie "donosy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...