Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL na lapku

KuBa_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również nie posiadam, ale gram w lola na laptopie i nie mam problemu z lagami (laptop wprawdzie lepszy (ale też 4 ramu 2 rdzeniowy procek)) 

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz grać w inne (bardziej wymagające) gry 3d, to poszukałbym lapka z dedykowaną kartą graficzną. Zintegrowane mają to do siebie, że nie są demonami wydajności. LoL'a powinna uciągnąć, ale nie wiem na jakich ustawieniach.

Opublikowano

LoL'a bez problemu uciągnie, jeśli lapek tylko do lola i normalnego użytkowania to polecam.

Jeśli ma być również do innych gier polecam zakupić mocniejszego lapka lub kompa.

Opublikowano

Uciągnie, jednak na Twoim miejscu wybrałbym coś lepszego.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Uciągnie, jednak na Twoim miejscu wybrałbym coś lepszego.

Mam do wydania na lapka 1100 zł, za tę cenę nic lepszego nie znajdę. Poza tym na lapku będę grał tylko w gry typu LoL, Elsword, CS i przeglądał internet. Do bardziej wymagających gier mam stacjonarkę.

Opublikowano

Mam do wydania na lapka 1100 zł, za tę cenę nic lepszego nie znajdę. Poza tym na lapku będę grał tylko w gry typu LoL, Elsword, CS i przeglądał internet. Do bardziej wymagających gier mam stacjonarkę.

oj gosciu. za 750 i to z i5 ci znalazlem

http://allegro.pl/szybki-laptop-hp-6450b-i5-2-4ghz-160gb-4gb-ram-fv-i4631496557.html

wystarczy poszukac

Age is just a number :)

Opublikowano

Jak ja na zintegrowanej grałem w bf3 na średnich w 80fps no ale nadrabiał procek i ram ale myślę że uciągnie na średnich w 40 mi na lapku sprzed 4 lat chodzi w 50fps na niskich ale ostatnio mam problem z firewallem

76561198342061369.png

Opublikowano

Jak ja na zintegrowanej grałem w bf3 na średnich w 80fps no ale nadrabiał procek i ram ale myślę że uciągnie na średnich w 40 mi na lapku sprzed 4 lat chodzi w 50fps na niskich ale ostatnio mam problem z firewallem

Ale na jakiej zintegrowanej? Z jakim procesorem? Tu konkretnie mowa o HD 4000

Opublikowano

Również nie posiadam, ale gram w lola na laptopie i nie mam problemu z lagami (laptop wprawdzie lepszy (ale też 4 ramu 2 rdzeniowy procek)) 

lagi a fpsy to dwie rozne rzeczy, nie bedzie jakies rewelacji bo z integrowana grafika

Opublikowano

znawcy z pizdy się wypowiadają. Jesli laptop ma być do lola i do neta a kompa masz do gier, to laptopik musi mieć ssd. 120GB starczy ci na cs'a lola neta i będziesz mieć 5x lepszą wydajność w surfowaniu po necie a w lolu będziesz mógł się przed kolegami pochwalić, jak z*********e szybko ładujesz się do gry bo w samej grze różnica w fpsach jest znikoma (1-3fpsy). Laptop za 1100 zł z integrą i prockiem i3 4GB ram ssd pociągnie lola na średnich przy stałych 60 fpsach.

@Edit

oczywiście na średnich z wyłączonymi cieniami, które wpierdalają fpsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...