Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1,000,000 - Historia MPCForum

Gość petergood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chyba wszyscy żyjemy tym, że liczba użytkowników na MPCForum powoli dobija do magicznej liczby: miliona. Z tej okazji stworzyłem prostą stronę, na której możemy zobaczyć jak zmieniał się wygląd MPCForum na przestrzeni lat

http://petergood.github.io/mpc/

Jestem otwarty na krytykę oraz sugestie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziękuje za sugestię.

Dodałem możliwość zobaczenia strony w elemencie "iframe", korzystając z web.archive.org. Wystarczy kliknąć na miniaturę strony.

Opublikowano

Webarchive nie działa = Twoja strona nie działa.

Proponuję pobrać to co serwuje Ci webarchive i wrzucić do siebie dzięki temu będzie samowystarczalny.

Mi się, np. teraz Twoja strona ładuje okropnie wolno bo webarchive jest obciążone (albo nie wiem co) i strasznie długo to trwa.

Poza tym ślicznie.

Opublikowano

Strona moim zdaniem nie zachwyca. Design prosty, przejrzysty ale czegoś mi tu brakuje ;) Może obok zdjęć jakieś opisy krótkie? Ucina mi górę powiększonego obrazka i w ciul długo się ładuje

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super :)! Wkońcu mogę poznać całą historię mpcforum. Nigdy nie dowiedziałem się tak dużo forum jak teraz ; ). Dzięki! Pozdrawiam. Zostawiam plusa za robotę.

Dziękuje, również pozdrawiam.

Opublikowano

Ale jedno się nie zmienia cały czas jest baner z Adsense:)

dobre i złe chwile z forum ale wygląd nie zapomniany:)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Galeria screenów z archiwum web, ale estetyka tej strony i przejrzystość pozwala dać jej te 8/10

Zmień kolejność na odwrotną jeżeli możesz, będzie ciekawiej ;)

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

bardzo mi się podoba ;) nie pamiętałem już że w 2010r był taki design jak konto zakładałem :P

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

• 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...