Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Folder ''quest'' z serwera Concordia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Bał bym się tego pobierać po tym co wrzucił Asek.

Takie questy to nie w tych czasach :P

Pozdrawiam. 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

@ShowMustGoOn.

Co do sygny to w internetach nie obowiozują zwroty grzecznosciowe. Tzn. tylko kiedy piszemy Formalnie. A to forum jest nieformalne pod każdym możliwym wzgledem : >

Opublikowano

Nie.Pewnie dlatego,że to concordia i ma questy pisane w object.Wrzuciłeś tylko to co leżało na vpsie czy masz coś więcej? <3

Czasami ciężko zweryfikować kto zajmuje pierwsze miejsce w tabeli pt. 'Idioci w Metin2', f**k. :huh:

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Czasami ciężko zweryfikować kto zajmuje pierwsze miejsce w tabeli pt. 'Idioci w Metin2', f**k. :huh:

Ty do mnie? ;_:

ps. to prawda z tym object xD

ps2.  tak to była ironia :rolleyes:

jestę małpko i karam mpc. 01314546122156590782.png

Opublikowano

Ty do mnie? ;_:

ps. to prawda z tym object xD

Jeżeli to co napisałeś w poprzednim poście to nie ironia to tak - to jest do Ciebie, a jeśli nie to jednak Teodor nadal góruje. xD

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

@ShowMustGoOn.

Co do sygny to w internetach nie obowiozują zwroty grzecznosciowe. Tzn. tylko kiedy piszemy Formalnie. A to forum jest nieformalne pod każdym możliwym wzgledem : >

No chyba Cię pojebało.. No może tylko nie występują wobec Ciebie (i innych debili), więc pewnie stąd masz to mylne wyobrażenie o 'internetach'.

@topic

Słabe, zbędne, po co to komu?

Opublikowano

No chyba Cię pojebało.. No może tylko nie występują wobec Ciebie (i innych debili), więc pewnie stąd masz to mylne wyobrażenie o 'internetach'.

@topic

Słabe, zbędne, po co to komu?

Nie wiem, wrzucam bo może się komuś przyda pare questów stamtąd.

Questy ? Asek ? nie nie :D nie polecam pobierać kto wie co tam siedzi ale + za upanie

Ty się już skończ najlepiej udzielać w tym dziale, bo pieprzysz głupoty poniżej krytyki ostatnimi czasy, developerze.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...