Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expowisko od Gantres.

Gantres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ta właśnie mapa miała posłużyć na Naszym serwerze za expowisko. Jednak jako iż nie pasuje nam do systemu wrzucam ją Wam.

SS:

29195906398781186303.jpg

1933814126111581260036.jpg

7100014126111581260036.jpg

9495614126111581260036.jpg

Download

http://www34.zippyshare.com/v/66426140/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/e18ff747db4adc9d32286fbd1fa86ff1431177abed14d2a77f859dbd8ec81970/analysis/1412542272/

Łatka na environment z screenshotów:

http://www42.zippyshare.com/v/33178754/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/9202824fae185a4b02063e7ff96a022731263c93d6dfa9a63f36dc891844f85e/analysis/1412611511/

Opublikowano

Mapa od boooooo, bardzo stara i słaba.

Jakim prawem ją sobie przywłaszczacie?

* Chyba bardzo podobna jesli sie myle to przepraszam.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Mapa w 100% moja. Jedyne co tutaj jest nie moje to tekstury które pochodzą z globala. Proszę nie wpuszczać ludzi w błąd i upewnić sie przed napisaniem posta.

Opublikowano

Strasznie słaba mapa, jak dla mnie to maks 10min. roboty. ;)

PŁASKO

Każdy wie kto co wrzuca na mpc forum po co itd. Żadna szanująca siebie osoba nie oddaje dobrych systemów, map itd za darmo.
Opublikowano

Ciekawa mapa

PŁASKO

maks 10 min. roboty? Ależ ty dobry jesteś.

Opublikowano

Mapa od boooooo, bardzo stara i słaba.

Jakim prawem ją sobie przywłaszczacie?

* Chyba bardzo podobna jesli sie myle to przepraszam.

Gdyby tak się przyjrzeć to mapa całkiem podoba do mojej tylko ta trochę większa i posiada więcej gór :D

@topic

Mapa średniawa :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Każdy wie kto co wrzuca na mpc forum po co itd. Żadna szanująca siebie osoba nie oddaje dobrych systemów, map itd za darmo.

Udostępniam wiele rzeczy na zagranicznym forum, więc się nie szanuję? Ktoś mnie prosi o coś, ja mu to daję, więc się nie szanuję? To, czy ktoś da komuś coś za darmo, to jego sprawa. Denerwuje mnie to polskie samoponiżanie się.

Pomyśl dziesięć razy zanim napiszesz taką głupotę...

Mapa taka sobie, gdyby nie była taka płaska, można by ją dobrze użyć.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Udostępniam wiele rzeczy na zagranicznym forum, więc się nie szanuję? Ktoś mnie prosi o coś, ja mu to daję, więc się nie szanuję? To, czy ktoś da komuś coś za darmo, to jego sprawa. Denerwuje mnie to polskie samoponiżanie się.

Pomyśl dziesięć razy zanim napiszesz taką głupotę...

Mapa taka sobie, gdyby nie była taka płaska, można by ją dobrze użyć.

Nie wspomniałem ani słowem o forach zagranicznych jak i oddziale pomocy. To co innego pomoc komuś z czymś a oddać na gotowca osobie która ma problemy z dodaniem gotowego systemu na serwer... Jako przykład mogę podać wyciek kodu źródłowego podczas którego mozna było zaobserwować poziom wielu osób z tego forum. Do dnia dzisiejszego powstają tematy ludzi np: "jak uruchomić game"... Ludzie maja masę tutoriali pod nosem a nie chce im sie nawet wykazać własna inicjatywą. Dlatego sadze ze udostępnianie rzeczy konkretniejszych mija sie z celem.

Opublikowano

No mapa nawet ciekawa kiedyś może się przydać ale jak dla mnie to lepiej by było zmienić teksturki i dodać jakieś drzewa ;p

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

PŁASKO

To ty chyba nigdy map nie robiłeś. Jeżeli taką mape byś zrobił w 10minut patrząc na zegarek to nawet ja bym Ci pogratulował co robie to dość rzadko na tym forum.

Mapa dobra jeżeli komuś się nie chce robić, może nawet sam wykorzystam na jakieś drobne expowisko, czy coś... dzięki za wstawke, wstawiłbyś więcej SS z gry?

Opublikowano

No mapa nawet ciekawa kiedyś może się przydać ale jak dla mnie to lepiej by było zmienić teksturki i dodać jakieś drzewa ;p

Z obiektami zostawiałem specjalnie Wam wolną rękę.

To ty chyba nigdy map nie robiłeś. Jeżeli taką mape byś zrobił w 10minut patrząc na zegarek to nawet ja bym Ci pogratulował co robie to dość rzadko na tym forum.

Mapa dobra jeżeli komuś się nie chce robić, może nawet sam wykorzystam na jakieś drobne expowisko, czy coś... dzięki za wstawke, wstawiłbyś więcej SS z gry?

Za chwile wrzucę do głównego posta.

@ Dodane.

Opublikowano

Z obiektami zostawiałem specjalnie Wam wolną rękę.

Za chwile wrzucę do głównego posta.

@ Dodane.

Z tych ss'ów  nic nie widać kompletnie... ale dobra.

Mapa średnia na bardzo niskim poziomie, może ktoś sobie tego użyje, bo i tak sporo osób lepszej nie zrobi...

Opublikowano

Z mapy dawnmistwood. Najbardziej pasowały do skalistego terenu z ciemnym skyboxem.

Czyli najlepiej te teksturki dodać + krwista deseń z Czerwonego Lasu! 

Opublikowano

Całkiem całkiem, aczkolwiek ja bym tu dużo poprawił/dodał. ;)

Mimo wszystko fajne.

Całkiem całkiem, aczkolwiek ja bym tu dużo poprawił/dodał. ;)

Mimo wszystko fajne.

r3ePj8E.png

• 1 rok później...
Opublikowano

3 tekstury na krzyż, lipa. Oteksturowanie gór wygląda jak wymiociny mojego psa, a mapa na 100% nie jest Twoja, bo już widziałem wrzutę tej mapy tutaj na MPC z innym setem tekstur.

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...