Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tryb serwera?

Dominek2001

[Pytanie] Tryb serwera   

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb serwera chcielibyście zobaczyć?

• Hardcore
      4
    • Survival+Gildie
      2
    • Areny PvP
      4
    • KItPvP+Gildie
      0
    • EasyHc
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym sobie zagrał na jakimś fajnym Hardcorze .

Fajnie jak by było coś lepszego niż te Skyen z Vipami itp . Unbany za 3 zl itp Mila atmosfera i fajne klepy :)

Opublikowano

Opiszcie co chcielibyście zobaczyć na Hardcore bo mam w planach takowy zrobić :D.Co do banów na 3 dni to też zależy od ilości graczy ;) 

Opublikowano

Autorskie gildie ale jakieś innowacyjne, jak chcesz pomysł pisz na Pw i drop gdzie będziemy mogli wybrać z czego mają nam dropić surowce z rud czy ze stronę więcej info na Pw

Opublikowano

Proponuję zrobić coś innowacyjnego :D coś ala Horror Survival

Sieć serwerów Minecraft
Serwer Minecraft IP: play.myotherworld.net

HnS, Survival, FreeBuild, Parkour, MiniGry, Strzelnica, SkyBlock, AntFarm, Walls, TNTRun, Prison, Craftown oraz WIELE
logo_m.png

Opublikowano

Tryb prison byłby fajny, musisz wykonywać prace by przechodzić dalej na samym końcu wychodzisz z więzienia i dostajesz działkę lub żyjesz w mieście ;)

671411485514457941894.png

Opublikowano

Myślę że warto samemu ruszyć głową i ponieść się wyobraźni. Najlepiej zrobić serwer na którym sam byś chciał grac, bo liczy się pasja oraz angażowanie się w serwer. :) Ale co do tematu polecam perfekcyjnie dopracowane hc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...