Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze najlepszy skrypt L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki jest najlepszy skrypt do Ryze w L# ? 

Chodzi o jak najwiekszy rekord botowania bo się z kolegami załorzyłem który ryze będzie najlszybciej robił kombo , i w dodatku zza pleców , który się nie musi zatrzymywać lub cofać ;)

Poprostu podajcie nazwe skrypty jaka najlepsza w L# do ryze z full exploitami i wogóle ;P

Opublikowano

Twój zaśmiecający spam również. Przetestuj wszystkie skrypty co mają w nazwie Ryz na botach i wybierz swój. Nie dość, że dostałeś za free program to jeszcze mają Ci ludzie mówić co masz robić?

Opublikowano

Twój zaśmiecający spam również. Przetestuj wszystkie skrypty co mają w nazwie Ryz na botach i wybierz swój. Nie dość, że dostałeś za free program to jeszcze mają Ci ludzie mówić co masz robić?

Po 1 nie  umiem stwierdzić różnicy dlatego robię temat na mpcforum ponieważ do tego sluży , po 2 ty zaśmiecasz temat mój ponieważ ja się zapytalem w temacie a ty odpisujesz komentarze nie należące do tematu , jak chcesz się pobawić to idz  na inny kanał rozrywka czy metin2 , skoro nie jesteś w stanie udzielić prawidłowej odpowiedzi to cię , żegnam ,  Powodzenia .

Opublikowano

Po 1 nie  umiem stwierdzić różnicy dlatego robię temat na mpcforum ponieważ do tego sluży , po 2 ty zaśmiecasz temat mój ponieważ ja się zapytalem w temacie a ty odpisujesz komentarze nie należące do tematu , jak chcesz się pobawić to idz  na inny kanał rozrywka czy metin2 , skoro nie jesteś w stanie udzielić prawidłowej odpowiedzi to cię , żegnam ,  Powodzenia .

Wystarczy taki post zgłosić, nie trzeba odpisywać na niego, ponieważ jak sam widzisz wychodzi z tego dyskusja i oboje zostaliście 'nagrodzeni' :)

Opublikowano

Wystarczy taki post zgłosić, nie trzeba odpisywać na niego, ponieważ jak sam widzisz wychodzi z tego dyskusja i oboje zostaliście 'nagrodzeni' :)

Okej . 

To jaki ten skrypt wkońcu na Ryze jest najlepszy .

Najszybsze combo z najszybszych .

Najlepsze exploity .

Opublikowano

Jeśli masz wątpliwości sam przetestuj te skrypty i wybierz ten który najbardziej Ci odpowiada. Litości ruszcie trochę mózgami :)

Nie mam jak przetestować bo i tak pewnie roznicy nie ma .. 

Opublikowano

Nie mam jak przetestować bo i tak pewnie roznicy nie ma .. 

Lightning Ryze powinien być najszybszy.

Wątpie że jest jakiś szybszy, patrząc na source.

QUhIR7.png

Opublikowano

Lightning Ryze powinien być najszybszy.

Wątpie że jest jakiś szybszy, patrząc na source.

A jak jest skrypt pisany to gdzie pisze to w jakich sekundach skrypt np wykonuje combo . 

Czy ten Lightning ma wbudowane combo ?

Opublikowano

A jak jest skrypt pisany to gdzie pisze to w jakich sekundach skrypt np wykonuje combo . 

Czy ten Lightning ma wbudowane combo ?

Nigdzie nie jest napisane w ile sekund skrypt wykonuje dane combo.

Lightning Ryze wykorzystuje do castowania combo, pakietów (omijanie API gry) więc combo powinno być znacznie szybsze.

QUhIR7.png

Opublikowano

Nigdzie nie jest napisane w ile sekund skrypt wykonuje dane combo.

Lightning Ryze wykorzystuje do castowania combo, pakietów (omijanie API gry) więc combo powinno być znacznie szybsze.

Czyli rozumiem , że ma exploity , i zza pleców też strzela ? :)

Da  się zrobić jeszcze jakoś ulepszyć ryze że wiesz miazga ?

Opublikowano

@kronos126p Tak da się, zrób swój skrypt ... Nie da się "ulepszyć", jedynie opcjami możesz się pobawić, ale na pewno tam nie ma opcji " RÓB COMBO SZYBCIEJ " -.-

Najlepiej jak sam sobie przetestujesz te skrypty na botach i wybierz skrypt na którym lepiej ci się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...