Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islamizacja Europy

jutrojembekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówimy o tych terrorystach? do samej religii nic nie mam, Islam to jedna z sensowniejszych (o ile nie najsensowniejsza) religia na swiecie (mimo, ze calkowicie jestem przeciwny wszelkim religiom). 

po czesci racja, ze jak nie zareagujemy, to zrobia sobie tu p********y kalifat, jak dla mnie każda religia ma swoje miejsce na swiecie, w jakiejś jebanej Turcji (bylem na wakacjach w Turcji, polecam) tez nie toleruja chrześcijan, chcą papieża zapierdolić, wiec czemu my mamy tolerować?

o samej kwestii tej islamizacji nie za dużo wiem, mimo, ze tematy spoleczne, ekonomiczne, gospodarcze etc etc mnie mocno interesuja, bo nie widze sensu. ;)

p.s: http://ask.fm/KhaledFatma - mega zarąbista dziewczyna, muzułmanka, polecam poczytać! :)

Opublikowano

mówimy o tych terrorystach? do samej religii nic nie mam, Islam to jedna z sensowniejszych (o ile nie najsensowniejsza) religia na swiecie (mimo, ze calkowicie jestem przeciwny wszelkim religiom).

po czesci racja, ze jak nie zareagujemy, to zrobia sobie tu p********y kalifat, jak dla mnie każda religia ma swoje miejsce na swiecie, w jakiejś jebanej Turcji (bylem na wakacjach w Turcji, polecam) tez nie toleruja chrześcijan, chcą papieża zapierdolić, wiec czemu my mamy tolerować?

o samej kwestii tej islamizacji nie za dużo wiem, mimo, ze tematy spoleczne, ekonomiczne, gospodarcze etc etc mnie mocno interesuja, bo nie widze sensu. ;)

p.s: http://ask.fm/KhaledFatma - mega zarąbista dziewczyna, muzułmanka, polecam poczytać! :)

19 lat i już dziecko, no mega "zarąbista"

Opublikowano

Do obecnych nalotów należałoby dołożyć naloty z wieprzowiny.

Gdyby ich tak "skazać na wieczne potępienie", to odechciałoby by im się wysadzać, bo nie byłoby ani raju ani kóz dziewic.

Przeciwny

s2c77Oa.png

Opublikowano

ale islam to religia pokoju oni niczego nie niszczą i są pokojowo nastawieni do ludzi

Obejrzyj sobie filmiki gotokoran i zobaczysz jaka to jest fałszywa religia która prowadzi do unicestwienia chrześcijan i innych religii poprzez zabijanie ludzi praktykujących inne religie.

Polecam jeszcze:

http://ndie.pl/

Opublikowano

Zdecydowanie przeciwko. Jak ktoś napisze, że katolicy za czasów inkwizycji też zabijali (nawracali) to polecam spojrzeć na to w jakim okresie czasu to robili, a który wiek mamy teraz...

Opublikowano

Według mnie z islamistami nie ma żartów.

Jestem zdecydowanie za bombardowaniem islamu...gdyby tak wiele narodów złączyło siły można było pokonać islam.

Opublikowano

Obejrzyj sobie filmiki gotokoran i zobaczysz jaka to jest fałszywa religia która prowadzi do unicestwienia chrześcijan i innych religii poprzez zabijanie ludzi praktykujących inne religie.

Polecam jeszcze:

http://ndie.pl/

Co do tego portalu o złych czynach islamistów to mnie to osobiście bawi

"Chrześcijaninie" też gwałcą kradną zabijają i o tym się nie mówi (mówi ale nie propaguję się tego tak jak w sposób islamu)

Co do religii islamu zdecydowanie nie pochwalam np z tego powodu że mężczyzna zdecydowanie góruje nad kobietą.

Co do islamizacji europy jestem za tym żeby nie wpuszczać w granice europy musilmów (nie dawać obywatelstw) tak jak zrobiła to Japonia.

Nie chciałbym żeby za 25 lat idąc ulicą spotykał wiecej meczetów niż Kościołów.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ISLAM JEST RELIGIĄ POKOJU. ISLAMIZACJA EUROPY NIE JEST NICZYM ZŁYM. TO DOBRZY LUDZIE, ALLAH ICH PROWADZI. WIEDZĄ CO ROBIĄ I WBREW POZOROM TO WSZYSCY SĄ KULTURALNI, MILI I NIE SĄ AGRESYWNI. TO DOBRZY LUDZIE, TYLKO MEDIA KREUJĄ ICH NA MORDERCÓW.

wiedzieliście, że kurdowie regularnie atakują ISIS, który walczy o wolność? nie, bo media wmawiają wam, że to isis pali, gwałci i zabija

Śmierć niewiernym! Viva la' Allah!

graphic.png

Opublikowano

Przecież sama religia nie jest taka zła, tylko to co "wierzący" z nią zrobili to jest śmieszne. Oczywiście poprawność polityczna działa tak, że w niektórych krajach UE nie można muzułmaninowi wlepić mandatu bo się czuje gorszy - idiota j****y, oczywko, że takich należy eksterminować

Opublikowano

Jestem przeciwko, Islam to niby religia pokoju a zobaczcie jak są kobiety traktowane, lub 9 latki...

NIE ZNASZ SIĘ TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ NIEWIERNY!

ISLAM JEST RELIGIĄ POKOJU, tylko takie osoby jak ty nie potrafią tego pojąć.

Bracia muzułańscy! łączcie się

graphic.png

Opublikowano

NIE ZNASZ SIĘ TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ NIEWIERNY!

ISLAM JEST RELIGIĄ POKOJU, tylko takie osoby jak ty nie potrafią tego pojąć.

Bracia muzułańscy! łączcie się

Religia diabła to religia pokoju ? 

Deus vult

Opublikowano

Co jest pokojowego we wbijaniu się do wiosek i zabijania ludzi, bo wyznają inną religie ? Jestem przeciw, takie coś trzeba tępić. Ruskie jadą po Obamie za te naloty, a sami przejmują Ukrainę. To, że kiedyś były to tereny ZSRR to nie znaczy, że teraz mają należeć do Rosji. Tyle w temacie 

Opublikowano

Co jest pokojowego we wbijaniu się do wiosek i zabijania ludzi, bo wyznają inną religie ? Jestem przeciw, takie coś trzeba tępić. Ruskie jadą po Obamie za te naloty, a sami przejmują Ukrainę. To, że kiedyś były to tereny ZSRR to nie znaczy, że teraz mają należeć do Rosji. Tyle w temacie 

to chyba obama "jedzie" po putnie, a sam w historii jako prezydent USA stoczył najwięcej wojen, a raczej "misji pokojowych"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...