Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to są wszystkie zbroje oraz bronie ? Jak ze zmianą profesji ? Troszke mam wątpliwosci by serwer ustał, ponadto jak sie nie myle ktoś niedawno wypuścił już taki serwer.

edit: właśnie zauważyłem że jest Diamontm*3.pl

Niestety nie lubie grać na "kilku" kopiach serwerach, ponadto serwer mnie w ogole nie zachęcił no ale cóż , o gustach sie nie dyskutuje, życze powodzenia.

Opublikowano

Jestem wielkim fanem projektu diamondMT2, naprawdę przez 7lat gry w metka, Diamond i Avalon bezapelacyjnie były u mnie na czele wśród serw. Medium :)

Jeżeli reklama będzie większa niż w przypadku MT3, chętnie zawitam.

Od kilku miesięcy czekam na NORMALNY I DOPRACOWANY Medium, z naciskiem na medium. Nie żadne E/M albo M/H. I z pewnością nie tylko ja na to czekam.

Btw.

Z początku mieliśmy dodać Nieskończoną Pelerynkę oraz Dozorcę w panelu, jednakże powstrzymaliśmy się, ponieważ wiemy, że mogłoby to w znacznym stopniu zepsuć klimat gdyż ludzie siedzieliby 24/7 na spotach.

Spokojnie, są na to sposoby ;p ( Kupie 1k czerw. potów, pele i 400 nieb. na mapie 105lv. Daje dużo! PW"

Expowiska...

Od kiedy Komnata smoka, Katakumby oraz smocza krypta są expowiskami ?

Dość mało setów broni jak na Easy/Medium.

Ode mnie to by było na tyle.

Pozdrawiam, NekareST

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

W końcu porządna reaktywacja Diamond'a ,mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze bez żadnych problemów.

Na pewno zawitam ,pozdrawiam ;) 

kmr3.gif

Opublikowano

szczerze to nic nie zacheca ta prezentacja...

zlepka staroci i tyle ;d

Nie musi cie zachęcić.. Wystarczy to, że zachęci starych fanów i graczy diamonda którym tego brakowało.

Każdy ma swój gust c:.

Opublikowano

Nie musi cie zachęcić.. Wystarczy to, że zachęci starych fanów i graczy diamonda którym tego brakowało.

ok to rozumiem ze to ma tylko zachecac starych fanow diamonda? :DDD

to powodzenia :) 

moze z 200 osob bedzie na starcie no chyba ze licznik dacie x5 :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

ok to rozumiem ze to ma tylko zachecac starych fanow diamonda? :DDD

to powodzenia :)

moze z 200 osob bedzie na starcie no chyba ze licznik dacie x5 :)

Kolejny jasnowidz się znalazł, ''może z 200 osób będzie na start''. Proszę cie, jak mnie takie komentarze denerwują, nawet jeśli będzie 2-- osób to i tak te 200 osób będzie grało lecz najważniejsze jest to żeby nie grały tuta takie młoty jak Ty. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

2x więcej zbrojek niż broni? :D

Taki był Diamond. 

szczerze to nic nie zacheca ta prezentacja...

zlepka staroci i tyle ;d

To już nie te czasy.. świat idzie do przodu. :D 

Każdy ma swój gust c:.

Starsi fani i gracze? hah, dobre.. oni już ''pracują'' i raczej nie mają czasu na grę. 

A podpowiem wam, to jest 3 startujący diamond. 

Także, serdecznie nie polecam.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam ten serwer, w końcu dopracowany projekt reaktywacji DiamondMT2. Administratorzy się bardzo mocno napracowali żeby ten projekt wystartował bez jakiegokolwiek buga i tak właśnie będzie, każdy kto piszę że to jakaś zwykła kopia itd... i tak wejdziecie zapewne na serwer ale wiadome że napiszecie złe słowa żeby nie było ;). Serwer jeszcze jak najbardziej polecam i zawitam na nim oczywiście ! :D

Opublikowano

Jak najbardziej polecam ten serwer, w końcu dopracowany projekt reaktywacji DiamondMT2. Administratorzy się bardzo mocno napracowali żeby ten projekt wystartował bez jakiegokolwiek buga i tak właśnie będzie, każdy kto piszę że to jakaś zwykła kopia itd... i tak wejdziecie zapewne na serwer ale wiadome że napiszecie złe słowa żeby nie było ;). Serwer jeszcze jak najbardziej polecam i zawitam na nim oczywiście ! :D

Pod jakim względem dopracowany? Marna kopia, która padnie w ciągu 2 miesięcy. Bo Teodor tylko na hajs liczy, a diablo ma graczy w d***e za przeproszeniem. :D

PS: Idź dalej spamuj na ich forum, bo tylko tyle potrafisz.

AW: kiedy reklama? Bo nie każdy ogląda ''diabloxgłąb'' 

Szkoda czasu,.

Opublikowano

Osobiście grałam na DiamondMT2, ale to było 3 lata temu. Był to nudny serwer, ale grało się tylko dlatego, że było dużo ludzi, oraz dobra gildia, w końcu to ludzie tworzą serwer. Ciekawe  jak będzie u was. 

Stwierdzam że macie dużą konkurencję w przypadku serwerów, ponieważ wiele osób ( graczy ) patrzy teraz na nowości. O jest nowa broń / zbroja / mapa / ulepszenia  i inne systemy i to przyciąga uwagę. No cóż powodzenia.:] 

PS: 

Jeżeli serwer nie jest na starych plikach, tylko robiliście go od początku to znów zrobiliście to, że na wyższych lvlach expi się na mapie 105 lub av2 ? >.< 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Jeżeli serwer nie jest na starych plikach, tylko robiliście go od początku to znów zrobiliście to, że na wyższych lvlach expi się na mapie 105 lub av2 ? >.< 

Exp w av2 - poziom Hard  ^_^

Zauważyłem parę 250 Lv. na stronie więc nie zaskoczyliście mnie jeżeli chodzi o exp.

Czy na serwerze jest zablokowane teleportowanie poprzez ślub ?

Opublikowano

Jeżeli nie dacie plamy to naprawde możę być z tego ciekawy serwer.

Jako iż Diamond poniósł stratę miejmy nadzieje, że uda wam sie równie dobrze jak poprzednia wersja tego serwera zaowocować na polskim rynku metin2.

Diamond cieszył się ogromną ilością graczy jak i ogromny zainteresowaniem.

Życzę udanego startu.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Zauważyłem parę 250 Lv. na stronie więc nie zaskoczyliście mnie jeżeli chodzi o exp.

Jeśli to jest reaktywacja diamonda to nie powinno być to zablokowane gdyż na diamku nie było 

Oczywiście zawitam na starcie gdyż na dm2 nic się nie dzieje oby tutaj było więcej graczy i lepsze zainteresowanie administracją 

#Będzie licznik serwera na stronie ?

Opublikowano

widac malo wiesz jak bylo na diamond ^^

250 lvl im dali do zabawy bo watpie ze ktos z nich wbijal sam od 1 do 250 :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ile przewidujecie osób na serwerze? 

Sądzę że nikt nie jest jasnowidzem, więc nie oczekuj odpowiedzi.:/

PS: 

Mam jeszcze jedno pytanko, czy jak macie komnatę smoka jako " expowisko " nie sądzicie, że będzie to nie wygodne? Są 4 CH, a na jednej komnacie będzie chciał ktoś sam?:P

synga54pn_eqhqqqx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...