Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam jakiegoś telefonu najlepiej z Androidem do około 600/700zł. Dobrze by było gdyby miał jakiś w miarę aparat i działał bez zwiech itd.. 

?????

Opublikowano

Oboje panowie wyżej to się mogą w łeb puknąć i już nie wracać, powinny być warny za brak kompetencji. 

Napisz coś więcej, co potrzebujesz, czy zależy Ci na karcie pamięci i tak dalej. 

Ode mnie trzy modele, sprawdź sobie i zobacz co Ci odpowiada a potem bardziej się określ: Motorola Moto G, LG L9 II, LG L90. 

lownfast

Opublikowano

Oboje panowie wyżej to się mogą w łeb puknąć i już nie wracać, powinny być warny za brak kompetencji. 

Napisz coś więcej, co potrzebujesz, czy zależy Ci na karcie pamięci i tak dalej. 

Ode mnie trzy modele, sprawdź sobie i zobacz co Ci odpowiada a potem bardziej się określ: Motorola Moto G, LG L9 II, LG L90. 

Miałem Xperie J i powiem Ci, że nie narzekałem prawie wcale. Czasem się zaciął ale to drobnostka. Aparat 5Mgpx by się przydał, lubię czasem w nocy  pograć w gry na fonie więc przydałoby się, gdyby był dość sprawny pod względem technicznym. Ta Motorola Moto G chyba najbardziej mi odpowiada z tych wszystkich co podałeś :D

?????

Opublikowano

Miałem Xperie J i powiem Ci, że nie narzekałem prawie wcale. Czasem się zaciął ale to drobnostka. Aparat 5Mgpx by się przydał, lubię czasem w nocy pograć w gry na fonie więc przydałoby się, gdyby był dość sprawny pod względem technicznym. Ta Motorola Moto G chyba najbardziej mi odpowiada z tych wszystkich co podałeś :D

Jeśli nie narzekałeś na J to Ci zazdroszczę. Na tym się pracować nie da ;) Bierz Moto G, warto.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Bardzo doby wybór potwierdzam xD

Redaktor a nie daje przykładu innym . Z tego co mi wiadomo to linki w <code>

A co do tematu .Za tą cenę ja bym wybrał dla siebie sgs3 lub

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/motorola/razr/

Jeśli Ci zależy na graniu to kup pc albo konsole ;p A jeśli chcesz fona do pisania i dzwonienia i przeglądania poczty neta to motka xD

BUM

Opublikowano

Bardzo doby wybór potwierdzam  xD

kolejny przejaw niekompetencji :) 

540 x 960 px (5.50") 200 ppi 

Mediatek 

TAKICH PANÓW OMIJAMY SZEROKIM ŁUKIEM.

Redaktor a nie daje przykładu innym . Z tego co mi wiadomo to linki w <code>

Na całym forum nikt nie daje linków w code i jakoś nikt nic nie mówi, chyba że w tematach. 

Tak skomentuje te kpiny co niektórych z polecaniem SGS3 gdy do wyboru ma się takie telefony jak Motorola Moto G. 

471381411489816337548.jpeg

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...