Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 700zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje smartfona do 700zł. Najbardziej w oko wpadly mi LG L9 II, LG G2 MINI i LG L90. Ktory z nich jest najlepszy? Czy moze polecacie jeszcze jakis inny smartfon w tej cenie?

Opublikowano

Poszukaj może uda Ci się znaleźć Samsung galaxy S3 w tej cenie. To właśnie ten telefon bym Ci polecił.

Opublikowano

UP czasy xperi skonczyły się pare lat temu . Były nie drogie i fajne . Teraz są w przyzwoitej cenie lecz są dużo lepsze telefony . Jeśli patrzysz na wygląd to bierz co ci się podoba.

Ja Ci od serca moge polecić galaxy s3 . Posiadałem go ponad 2 miesiące . Ma lepszy procesor od m2 i wbudowanej pamieci 32gb. A używke w idealnym stanie możesz tanio wychaczyć . A jak chcesz coś do szpanu i też jako dobry telefon z zajebistym ekranem to polecam ci iphona 4/4s aktualnie posiadam . ip4 +- do 800zł możesz trafić na ideał . Bo ip4s jeszcze się cenią . W ostateczności za tą cene możesz kupić nokie lumie 1320 . Posiadałem te bydle przez wakacje lecz zmieniłem na ip ze względu na wielkość bo 6 cali to już jednak dużo . Ale do pisania sms przegladania neta + gry to super sprawa . + lumia trzyma 5-6 dni ( akurat w moich rekach przy graniu i codziennym przegladaniu neta) pomimo tego że ma tak duży ekran.

BUM

Opublikowano

Galaxy S3 który nie ma już aktualizacji i laguje przy lekko zawalonej pamięci?

Xperia m2 odpada gdy masz takie telefony do wyboru, ona nie ma nawet ekranu w HD poza tym pamiętaj ze moto g i nexus 4 dostaną androida l.

lownfast

Opublikowano

Motorola Moto G.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o wyglad. Raczej o to jak chodzi. Zależy mi jednak na androidzie i chciałbym żeby ten telefon był nowy. No i cena nie może przekraczać 700zł. Myślę że najlepszym wyborem będzie LG L90. Co o tym myślicie?

Opublikowano

Tylko ta motorola nie ma możliwości rozbudowy pamięci. Co mnie martwi bo lubię słuchać muzykę + robić sporo zdjęć więc to mnie trochę zniechęca. A na tą wersje lte mnie nie stać :x

Edit. No i android 4.3

Opublikowano

4.3? Czytasz w ogóle czasami co piszę? 

poza tym pamiętaj ze moto g i nexus 4 dostaną androida l. 

Motorola ma 4.4 i jest już potwierdzona, tak POTWIERDZONA aktualizacja do Androida L czyli 5.0. 

8GB jak dla mnie wystarcza, kilkanaście albumów to nawet nie jeden giga zresztą można sobie operować umiejętnie tą pamięcią, no i dostajesz 50GB chmury w google. 

lownfast

Opublikowano

Oo. To przepraszam. Nie orientuję się w tych nowych systemach. Czyli ta motorola bez problemu poradzi sb z androidem 5.0? I jeśli kupie telefon tak po prostu. Nie u zadnego operatora to aktualizacja do 5.0 bedzie bezposrednio przez telefon?

Opublikowano

Aktualizacje dostaniesz w tym samym czasie czy masz operatora czy nie, poza tym nie mając operatora to nie masz syfiastego softu. Motorola ma czystego androida, nie ma na nim nakładki a z tymi podzespołami co ma to by mogła nawet taczłiza bez problemu uciągać. Poza tym jest strasznie wydajna i w duużo rzeczy sobie pograsz.

lownfast

Opublikowano

Galaxy S3 który nie ma już aktualizacji i laguje przy lekko zawalonej pamięci?

Xperia m2 odpada gdy masz takie telefony do wyboru, ona nie ma nawet ekranu w HD poza tym pamiętaj ze moto g i nexus 4 dostaną androida l.

Kolego... SGS3 nie będzie miał oficjalnej aktualizacji do L - wiadome... Narazie się męczą z update do KitKata. Pozostają custom romy które świetnie się spisują. Sam masz pewnie jakiegoś szrota.

#teams4bal

Opublikowano

Coś tak myślę, że mnie przekonaliście. Dzięki wszystkim za udzielenie się w temacie. Wybiorę tą motorolę. Temat do zamknięcia ;)

Opublikowano

Kolego... SGS3 nie będzie miał oficjalnej aktualizacji do L - wiadome... Narazie się męczą z update do KitKata. Pozostają custom romy które świetnie się spisują. Sam masz pewnie jakiegoś szrota.

Mój drogi mam Nexusa 5, no ale skoro to szrot..  ;) Nie ma nawet do kit kata, a co dopiero do L. Nikt się nie męczy bo dawno sobie odpuścili z aktualizowaniem tego czegoś, nikt nawet nie myśli o tym żeby go zaktualizować. 

Do autora, custom rom = strata gwarancji, poza tym gwarancja na telefon w dzisiejszych czasach to dość istotna sprawa. 

lownfast

Opublikowano

Mój drogi mam Nexusa 5, no ale skoro to szrot..   ;) Nie ma nawet do kit kata, a co dopiero do L. Nikt się nie męczy bo dawno sobie odpuścili z aktualizowaniem tego czegoś, nikt nawet nie myśli o tym żeby go zaktualizować. 

Do autora, custom rom = strata gwarancji, poza tym gwarancja na telefon w dzisiejszych czasach to dość istotna sprawa. 

O k***a. MÓJ BOŻE! ON MA NEXA 5. Ja mam SGS3 i nie narzekam :] Btw. Można przywrócić gwarancję i to w bardzo łatwy sposób.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...