Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy transfer do rosji ?

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja mam czy każdy ma darmowy transfer do rosji ? Lub dlaczego się go otrzymało ? i jest on na określony czas (tak jak z transferem na trucje) czy aż się go wykorzysta ? 

#JebacSygnatury

Opublikowano

@Ti'o a opłaca się przenieść ? Duży mają poziom skilla? i czy można za zł kupować rp (psc ? ) 

@Landiago no problemo 

Hmm,  byłem, zwyciężyłem, wróciłem!

Skill? Na pewno większy teamwork (grają dobrze, bo jak wróciłem to wbiłem 4 devizje wyżej)

RP'ków tylko PayPal jeśli się nie mylę, psc/sms'ów nie ma! Grałem za czasów kiedy powstawał ten serwer (jakby kogoś to interesowało), zdobyłem chempy/skiny, pobawiłem się i wróciłem! Nie ma to jak nasze nordicowe noobki :).

Tam gdy piszesz po angielsku to od razu piszą "To ruski serwer, wypier... na eu" - Czyli kultura nie jest aż tak wysoka, ale wyższa troszeczkę jest.

Ogólnie skill troszkę wyższy według mnie i teamwork przede wszystkim.

Jak ktoś chce to mogę opisać, co i jak, ale to wysoki poziom wtedy nie był (Gold V-II tam byłem)

Opublikowano

Hmm,  byłem, zwyciężyłem, wróciłem!

Skill? Na pewno większy teamwork (grają dobrze, bo jak wróciłem to wbiłem 4 devizje wyżej)

RP'ków tylko PayPal jeśli się nie mylę, psc/sms'ów nie ma! Grałem za czasów kiedy powstawał ten serwer (jakby kogoś to interesowało), zdobyłem chempy/skiny, pobawiłem się i wróciłem! Nie ma to jak nasze nordicowe noobki :).

Tam gdy piszesz po angielsku to od razu piszą "To ruski serwer, wypier... na eu" - Czyli kultura nie jest aż tak wysoka, ale wyższa troszeczkę jest.

Ogólnie skill troszkę wyższy według mnie i teamwork przede wszystkim.

Jak ktoś chce to mogę opisać, co i jak, ale to wysoki poziom wtedy nie był (Gold V-II tam byłem)

jeśli chodzi o "wypierdalaj na swój serwer" to na Turcji identycznie jest. W ogóle te Turki mają często nicki typowo polskie a nie są cebulakami.

Gdybym mógł przejść z Turcji na Rosję to bym tego nie zrobił bo gram już te 2 miechy nie całe na Turcji i ogarnąłem sporo ich języka a cyrylica kuje w oczy :D

Opublikowano

powiem tak: tak samo jak kolega wyżej przeniosłem się na rosyjski zaraz po jego wyjściu.

poziom tam jest wyższy niż na nordicu, umieją się dobrze zgrać, tylko że jeżeli zdradzicie że polak to zaczynają wyzywać itp (sory, sami taką opinie o nas uformowaliśmy). ping jest normalny. co mi się na rosyjskim podobało: przez ponad rok jak tam byłem, raptem kilka razy była bitwa o linie. nikt się nie sapie o to że ktoś coś komuś podpicknął ^^

jeżeli o rp: tylko i wyłączne paypal ALE UWAGA u nich za mniej jest więcej rp ^^ taki + ;p

polecam się przenieść i od razu znaleźć miłego ukraińca do gry duo (jak by ktoś się na 100% przenosil, napiszcie na pw, sprawę mam :3)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

sam jestem na rosji i polecam :D tak jak wyżej zero kłótni o linię, idziesz gdzie napiszesz, troll picki też przyjmują bez hejtów ( czasami się zdarzają), grają albo bardzo dobrze i teamowo, albo chodzą sami, zależy. Kolega wyszedł bez problemów z bronz 5, także tylko się przenosić :D Sam jestem na nim od samego początku ( sejuani i caitlyn ;D )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam ten serwer bardzo zaawansowany poziom skila większy niż na euw/eune już się przenoszę :D

Opublikowano

Przeniosłem sie, wszystko git, rioty tańsze w luj, w porównaniu do NA gdzie grałem od 1 sezonu, GG WP RITO.

PS: Paysafecardem się nie da tu płacić, co nie? Tylko karta?

Opublikowano

@up, mamy wolność słowa. Piszemy co chcemy, ew po d***e dostaniemy i wrócimy.

Co do tematu to, zaczepiście być może tam się wybije :D

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Duzo tansze sa Rpki na Rosji ?

Dalby ktos porownanie ?:D

Sam sie raczej nie przeniose , Ale znajomego "Co ty nie zrobisz?" napewno podpuszcze :P

Wiec przydaloby sie jakies info zeby go zachecic bardziej ;D

Edited_1.png

Opublikowano

Nie wiem jak można pisać , że na rosji jest większy skill niż na eune , grałem tam i nadal tam mam jedno konto z 30 lvl , które mam nieaktywne od 7 miechów.

Grają tam totalne dzieci bez mózgu , albo feedują albo grają solo.

+ do tego nie kumasz co pisza na czacie= 0 kominukacji.

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Przeniosłem tam się wczoraj i stwierdzam, że jest lepiej niż na EUNE. 

Po pierwsze, nie rozumiem nic co do mnie piszą, no chyba, że ktoś ma duży iloraz inteligencji i piszę po angielsku, to tak. 

Po drugie, nie ma tutaj takiego czegoś, że adc w*******a (za przeproszeniem) się w środek walki i pada. 

Po trzecie, chociaż bez komunikacji jest tutaj większa współpraca niż na EUNE. 

Po czwarte, nie wiem dlaczego znowu muszę grać mida i znów na Zeda (3 raz) - nie wiem co oni mają z tym Zedem.

Po piąte, jak ktoś chce pograć duo ~platyna, to zapraszam PW.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...