Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Przezentacja] Emun4s

sas1202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie server jest postawiony na patchu 3,4 lub niższym  z dodatkami nowego patcha  ( widziałem okulary i czekolady z expem do kupienia )

Server jest czeski i zawiera tylko czeskiego clienta ( póki co rozmawiałem już z adminem i mówił że z czasem będzie angielska wersja )

Co do servera:

Exp jest jak na starym pl.

Upp również jak na starym pl. ( Dodatkowo tynki można robić ) Dropią specjalne monetki z mobów

Co do KK nie wiem jak dostać póki co. Ale szczerze wątpie by były potrzebne skoro upp itemki można łatwo zrobić 

Server jest od wczoraj więc wszyscy dopiero zaczynają :)

Zapraszam do Der wraz ze znajomym planujemy założyć gildie.

A oto link do strony :

http://enum4s.eu/?page=home

I do fb :

https://www.facebook.com/pages/Enum4S/495902830513236?fref=ts

Pozdrawiam i 

Serdecznie zapraszam klimat jak na starym 4story :)))

Proszę pomóżcie rozwinąć server ze starym patchem czekałem na to bardzo długo i mam nadzieje że pojawi się wiele rodaków :)

Opublikowano

Jak będzie po angielsku wpadnę trochę przynolifić na razie nie ma chęci, a na plu dobra zabawa jest ;p 

Opublikowano

Niestety server ma problemy z lagami a dokładniej Ddos -.- wszędzie dzieci które wchodzą i niszczą czyjąś prace. Mam nadzieje że administratorzy wytępią to dziadostwo. 

Jamkes na plu nikt prawie nie gra. Sam skończyłem tam grać jakiś rok temu.

Opublikowano

Ja osobiście na globalu nie mogę grać ( nie wiem czemu lagi mam skoro internet mam dobry ) a jeżeli chodzi tobie o PL to wróciłbym jeżeli zobaczyłbym ludzi w keter/markut 

Opublikowano

Nic ciekawego... zwykły server. Exp mały, drop mały, kowal zapewne też... badziew 

Serwer jest dla ludzi, teskniacymi za poczatkami 4s, jednak nie dla mnie;) Czekam na Jeszcze starszy patch z max 67, brak zamkow i broni pvp. 

Opublikowano

Z tego co wiem starszych plików nikt nieposiada :/ sam chciałbym z 67 max pograć no ale cóż cieszmy się że chociaż gor tutaj nie ma 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten  enum na poczatku byl z*******y, nikt nic nie mial powyzej +5, nie mial powyzej 30lvl. Odkad odpalili tego IS to lataja w +18 z 60lvl itp. Juz nie polecam owego serwera.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...