Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Na poczatek

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej za sb :P

Warte polecenia auta za SB:

Toyota MR2 - nie ma opcji, abyś jej nie posiadał :) Auto to jest bezkonkurencyjne w klasach: B, C i D. Ponadto cena tego samochodu jest bardzo niska jak na jego potencjał :)

Koszt: 2100 SB

Pagani Zonda F (klasa A) - auto jest łatwe do wymaxowania w klasie A i bardzo dobrze spisuje się na krętych trasach. Dobrze trzyma się dogi, ma mocne nitro i dobre przyspieszenie. Wadą jest niski v-max (prędkość maksymalna). 

Koszt: 4800 SB

Nissan Nismo Z-Tune R34 Skyline (klasa A) - kosmiczne przyspieszenie, mały kąt skrętu (wymaga wprawy), średnie/słabe nitro.

Koszt: 5000 SB

Jeśli szukasz czegoś z górnej półki (klasa S). To najlepszym wyborem będzie Pagani Zonda Cinque - auto to nie ma sobie równych na dragach (zdecydowany król), oprócz tego jest czołowym samochodem klasy S, z którym może wygrać jedynie McLaren F1 Elite (zakładając podobne umiejętności kierowców)

Koszt: 8400 SB w grze, 8000 SB na stronie nfsw.

Ceny dopasowywałem do Twoich możliwości :) Na PW mi napisałeś, że masz na wydanie 50zł.

Auta za IGC (gotówkę w grze):

VW Scirroco - na wyścigi w klasie E

Pontiac Solstice GXP - na wyścigi w klasie D i C (a nawet B, jeśli masz dość części)

Chevrolet Cobalt SS - na wyścigi w klasie D i C (odpowiednik Pontiaca na trasy z dłuższymi prostymi)

BMW M3 Sport Evo - na wyścigi w klasie B

BMW M1 Procar - na wyścigi w klasie A

Porsche 911 GT3 RS - na wyścigi w klasie S

Audi S5 - na dragi w klasie C

Lamborghini Murcielago LP650-4 - na dragi w klasie A

Dodge Charger SRT8 Super Bee - na ucieczki i pościgi w klasie D i C

Chevrolet Camaro ZL1 - na ucieczki i pościgi w klasie B

Ford Mustang BOSS 302'12 - na ucieczki i pościgi w klasie A i S

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nissan Nismo Z-Tune R34 Skyline (klasa A) - kosmiczne przyspieszenie, mały kąt skrętu (wymaga wprawy), średnie/słabe nitro.

Nie jestem pewien, ale chyba jest teraz wyprzedaż i można go kupić za 3200 SB w specjalnej wersji. Dzisiaj już nie mam czasu, ale jutro lookne i dam znać. Chyba, że ktoś wie, że źle piszę to poprawiajcie:p

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale chyba jest teraz wyprzedaż i można go kupić za 3200 SB w specjalnej wersji. Dzisiaj już nie mam czasu, ale jutro lookne i dam znać. Chyba, że ktoś wie, że źle piszę to poprawiajcie:p

Zgadza się ;)

Nissan Nismo Z-Tune R34 Skyline jest dostępny na wyprzedaży w wersji "Czerwony Moloch" w cenie 3240 SB.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...