Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Team do projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, poszukuję Teamu do projektu ReQuest.

Na początku poszukuję osoby, która pomoże prawidłowo skonfigurować router abyśmy mogli połączyć się do mojej maszyny ponieważ mam błąd taki jak w tym temacie ---> http://www.mpcforum.pl/topic/1267523-problem-zablokowany-port-w-routerze-pliki-terenzo/ ---> Już nieaktywne, samemu to zrobiłem.

Ogólnie poszukuje Klient Mastera, który doda nowy interface, okna logowania i resztę podstawowych rzeczy.

Grafika, który wykona logo oraz okna logowania i resztę drobnostek.

Technika, który pomoże w zabezpieczeniu maszyny oraz pomoże wykryć i załatać bugi oraz luki.

Serwer na daną chwilę planuję tworzyć na hamachi, beta testy odbędą się na vps a gdy wszystko będzie naprawione i gotowe do użycia przechodzimy na maszynę dedykowaną. Pliki i klienta jakiego używam to od Terenzo, aktualnie jestem przy edycji handlarzy i npc.

Ogólnie typ serwera planuję na mieszany a więc -> Exp do (x)lvl będzie naprawdę łatwy lecz później znacznie ciężej (Easy->Medium) nie chce serwera hard bo jak ktoś już taki chce to może pograć na globalnym :)

Drop ulepszaczy jak na serwerach Medium aby nie było za łatwo.

Drop yang całkowicie usunięty, zamierzam dodać drop sztabek oraz zarabiać poprzez misję główne i poboczne.

Nazwa serwera przy głosowaniu może ulec zmianie.

Ogólny pomysł na serwer mam lecz opiszę go już osobom które przyjmę.

Wiem że to dość chaotycznie napisane ale myślę że to co najważniejsze napisałem.

Edit.:

Zapomniałem dodać co ja będę robił ;)

A zatem:

Będę zajmował się ogólnymi, nie trudnymi questami, edycją dmg/bonów, nazw itemów.

Edycja systemu ulepszeń, dodawanie różnego rodzaju nowości jak eq, moby, mapy itp.

Podstawową edycją Klienta oraz dodawaniem do niego rzeczy, które mają znajdować się na serwerze.

I parę innych rzeczy, które będzie trzeba zrobić, jak nie sam to z pomocą MpcForum.

Teraz coś o sobie:

Mam na imię Patryk 20 lat i ukończyłem szkołę zawodową, interesuję się informatyką oraz ogólną naprawą komputerów, ciekawi mnie tworzenie serwerów do różnych gier takich jak Metin2, Gta San Andreas, Minecraft oraz Cs 1.6 . Projektuje też w wolnym czasie strony w języku html oraz podstawową grafikę do nich (bez żadnych specjalnych zdolności :P ). Myślę że tyle informacji chwilowo starczy.

Kontakt:

Poprzez PW na MpcForum

GG: 51577103

Zapraszam do zapoznania się z tematem i czekam na zgłoszenia :) Pozdrawiam

"Nie spieraj się z idiotą, ktoś patrzący z boku mógłby was pomylić..."

Opublikowano

Polecam i również zapraszam do współpracy z tym panem. Dogadać się łatwo i pośmiać też się można :).

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Dziękuje serdecznie :) Mamy już Technika Forum, 2x Technik serwera oraz grafik się odezwał : 

Nadal poszukuję Klient Mastera oraz questera. Pozdrawiam

"Nie spieraj się z idiotą, ktoś patrzący z boku mógłby was pomylić..."

Opublikowano

Mogę polecić :) Jest wszystko ładnie opisane, widać że to nie troll ani nic :) Polecam

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...