Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia s2

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum jest dyskusja na temat s1 Ravii, więc na temat s2 też powinna być. ( Jeżeli moderator uważa, że jeden temat na dwa serwery wystarczy to proszę o usunięcie )

Tak więc dyskutujcie :)

Ja zacznę takim oto filmikiem 

Takie zachowanie ze strony administratora serwera... Żenada.....

@Edit Czytając niektóre odpowiedzi wydawało się jakby były kierowane do mnie. Tak więc dla sprostowania - NIE jestem autorem filmu, ja go tylko udostępniam.

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie czy was za przeproszeniem popierdo*iło? Na pl na początkach serwera zawsze się tak robiło.... O to chodzi w tej grze - o rywalizację... Dlatego właśnie klimat tej gry, który był do 2011 roku już nie wróci.

Jeżeli dyskusje tworzymy miesiąc po starcie to proszę o usunięcie.

Opublikowano

Ludzie czy was za przeproszeniem popierdo*iło? Na pl na początkach serwera zawsze się tak robiło.... O to chodzi w tej grze - o rywalizację... Dlatego właśnie klimat tej gry, który był do 2011 roku już nie wróci.

Jeżeli dyskusje tworzymy miesiąc po starcie to proszę o usunięcie.

gówno prawda, każdy serwer (przynajmniej normalny) ma własny regulamin serwera, i może dodać tam to, co mu się żywnie podoba, w dodatku na jego miejscu nie pierdoliłbym się z nim 15 minut tylko wlepił bana i by się nauczył, tak wgl. to gz wydawania na is a potem utrudniania gry.. xD  xD

btw. jak chcesz klimat z 2011 r, podaj serwer i możemy się pobawić w ksucie jak już tak tego pragniesz.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Rywalizacja polega na tym, że np. dedasz ich i odbijasz spota, a nie przeszkadzasz w expie i próbujesz ich zdenerwować.Żenada to jest zachowanie właśnie takich ludzi jak autor tego filmiku.Dzięki nim odechciewa się momentalnie grać.Co do samego serwa, to na pewno ma jakiś tam potencjał, bo te 2 -3k ludzi gra.Dla mnie to taki podrasowany global.

Opublikowano

Dla mnie obaj w tej kwestii to debile, neutral.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie widzę prezentacji Ravia s2, więc temat może zostać ;)

Serwer nie ma 30dni, więc może wypierdalać.

// regulamin to regulamin, nie prawda?

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Zachowanie Isamu troszkę nie odpowiednie.   Skoro gra jako normalny gracz , to nie powinien za takie coś banować.   Sami chcieli żeby była rywalizacja , walki itp..

Sam tak robił w swoich filmikach z PL'a  innym graczom , ksuł , utrudniał , odlurowywał spoty ;)

Wielki minus dla serwera.  

A jeśli to dyskusja o serwerze.  To na moje serwer postawiony tylko i wyłącznie pod hajs.    O ile na s1 dało się dorobić , o tyle tutaj jest to ciężkie .  Dużo mniejszy drop np hematów.  I bez Item shopu ciężko żeby coś osiągnąć i rywalizować z IS"owcami :)

Opublikowano

z jednej strony, jestes zyebany, wbiegajac komus na spot i utrudniajac exp, DZIWNE ZE AKURAT ISAMU WYBRAŁES , cos czuje ze chcialo sie zablysnac, osobiscie sam bym zrobil to samo na jego miejscu, bo byles tam zbedny. Ponadto, JAKA TY CHCIALES RYWALIZACJE? On mial sie tluc z Toba na 30-40 lv w v2 ? Nie widzialem ze chciales mu "odbic" spota a tylko wkurwic i cos zaprezentowac.

z drugiej strony w metku wszystko mozna, w sensie ksuc itp itd, na tym polega graa ale, jak tam patrze na to, to osobiscie mnie bys wkurwil takim zachowaniem, zadaj sobie pytanie PO CO TO ROBILES, dla mnie dziecinne i chamskie z Twojej strony.

Opublikowano

Dla mnie sam Isamu to kretyn. Zaraz po otwarciu Ravii s2 ktoś zaczął walić ddosy. Wszystko super, tylko Isamu z wielkim bólem zrobił live, gdzie, w przybliżeniu, powiedział, że społeczność Metina to idioci, walnął jeszcze parę innych epitetów, które sobie daruję (kto oglądał ten słyszał jego zacną wiązankę), kończąc na tym, że to ostatni serwer, jaki otworzył. No błagam. Rozumiem jego rozgoryczenie ddosami i ogólnym utrudnianiem wielkiego otwarcia, ale na tego gościa chyba sufit spadł, bo zaczął tworzyć jakieś wielkie show, chcąc pokazać, że niby on stoi ponad wszystkimi. Cóż - przynajmniej ja tak odebrałam jego zachowanie. Jeżeli podejscie do graczy ma rzeczywiście takie, jakie prezentował parę dni temu na YT to naprawdę dziwię się, że ktokolwiek u niego gra.

Opublikowano

z jednej strony, jestes zyebany, wbiegajac komus na spot i utrudniajac exp, DZIWNE ZE AKURAT ISAMU WYBRAŁES , cos czuje ze chcialo sie zablysnac, osobiscie sam bym zrobil to samo na jego miejscu, bo byles tam zbedny. Ponadto, JAKA TY CHCIALES RYWALIZACJE? On mial sie tluc z Toba na 30-40 lv w v2 ? Nie widzialem ze chciales mu "odbic" spota a tylko wkurwic i cos zaprezentowac.

z drugiej strony w metku wszystko mozna, w sensie ksuc itp itd, na tym polega graa ale, jak tam patrze na to, to osobiscie mnie bys wkurwil takim zachowaniem, zadaj sobie pytanie PO CO TO ROBILES, dla mnie dziecinne i chamskie z Twojej strony.

Twoja wypowiedź brzmi jakby była skierowana do mnie ( jeżeli dobrze zrozumiałem ). Ja tylko udostępniam film, nie jestem jego autorem, tak dla sprostowania.

Opublikowano

Ban się należał, trzeba być naprawde pierdolnietym żeby przez 15 minut stac i puszczać rozpro żeby utrudnić komuś expa, itak długo czekał zanim zbanował.

Opublikowano

Jeśli by mi ktoś tak przeszkadzał w expie to bym go chyba rękami gołymi udusił więc sie nie  dziwie że  isamu tak go potraktował 

Opublikowano

Twoja wypowiedź brzmi jakby była skierowana do mnie ( jeżeli dobrze zrozumiałem ). Ja tylko udostępniam film, nie jestem jego autorem, tak dla sprostowania.

A to zwracam honor, myslalem ze to Ty nagrałes i wrzuciłes tu.

Ale nadal potrzymuje zdanie,koles z filmiku jest zyebany, bo wbija komus na spota i go rozprasza BEZSENSOWNIE, bo ani nie expi, ani nie odbija mu spota, robi to po to tylko zeby wkurw i c Isamu, a na tym to nie polega, skoro wspomnial o rywalizacji, to ja nie wiem czy rzucanie rozpro komus w v2 i bicie sie na 30-40 lv ze skilami ledwo m1 to rywalizacja, nie wiem co mial w glowie ale okej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...