Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animacje - Diaxy

PL_FreeKill_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem  na słuchawkach, cisza... myslalem, ze za cicho dalem na maxa glosnosc a tu nagle ten dzwiek znalezenia diaxa ;-;

R.I.P ludzie w słuchawkach

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Animacja bardzo podstawowa, nie ma w niej nic ciekawego, nadzwyczajnego.

Robiona w programie, który za takowe animacje odpowiada - program podstawowy - tak wnioskuję.

Dźwięk jest, ale tak na prawdę go nie ma - cisza, a nagle !BUM! - nad tym też trzeba popracować.

Dużo poprawek przed Tobą ;).

Uczeń
Opublikowano

Coś strasznego... Może i jestem krytyczny, ale moje pozytywne nastawienie zostało zabite tym:

Tagi : ( usune na 600 widzów )
minecraft serwer server 1.3.2 1.3.1 1.3 1.4 dedykowany dedyk polski hamachi non premium non-premium freebuild ffa survival hardcore survivalgames games igrzyska śmierci smierci hunger game gra gry diaxy kilof skkf madzia madzik89 ctsg rockalone2k kwadratowamasakra masakra kwadratowa przygoda przygody z minecraft alpha beta gama nudy zal .pl husuek solo husiek misterce pspmagister pablo studio mandzio xmandzio poradnik jak zrobic serwer dzwignie workbencha pierwsze korki kroki dedykowywany bezchamahi bez chamahi youtube polski pingwin polskipingwin minecraftblow top jjayjoker minecraftbremu bremu rekord tnt creeper boom kilof gilof hamaczi pl CTSG most popular one in the world pies dog english only pro infinity ferrari formula1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 a b c d e fg h i j k m n o p r s t u w x y z spam bot metin2 sura szaman wojownik woj polska polacy szaman surka wojowniczka ninja naruto przerobka piosenka dyrt dirt mc.skkf.net dyrt-husiek.pl blow.craftbox.pl hard easy medium nightmare buraczekcebulaczek buracz

ek cebulaczek skin mincraft minkraft przebieraniec batman konkurs 100 1000 zl haretatywna na akucje akcje aukcje budowla brick cegla cegła stone kamień zamek wieża kopuła world edit worldguard worldedit guard permissionex tutrial eu eng br logblock treekt skkf2 plugin bukkit .org org lockette lwc paczka pluginsów pluginsow chunki trolling bf3 bf4 black ops2 ops call of duty medal of honor rojov13 rojovsms shop vip supervip admin modelator moderator moderatol tool szkolenie rekrutacja creative glowstone adventure superplaski dobudowy rozbudowa reaktywacja 100 slotow 40 30 20 50 60 70 80 90 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240 250 260 270 280 290 300 310 320 330 340 350 360 370 380 390 400 1000 trolololo melodia show lol kolega kolezanka nauczyciel szkola polskaszkola
rosjanie ukraincy szwedzi niemcy polacy rumuni norwedzy amerykanie anglicy irlandczycy francuzi hiszpanie diamenty

lol lor lord igrzyska smierczi allegro tutek tut 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 promt2 deski diax sword pickaxe axe iron gold

skeleton dirt ingot ytube denzior trucker balmoramt2 metin2.eu metin2.com kapitanalien diamond vertez vertez vertez vertez vertez vertez skkf skkf skkf trololololo bf bf3 PLMinecraftPL MrVertez PLMinecraftPL MrVertez PLMinecraftPL MrVertez PLMinecraftPL MrVertez PLMinecraftPL MrVertez x-men funczek gaming gamins solo yogbox piraci z karaibow

JEZUS MARIA! ZABIJCIE TEGO PACANA!!!
Tak się nie robi! To zupełnie debilne, a jeżeli chcesz zrobić coś poważnego, a także jeżeli chcesz być traktowany poważnie przez widzów nie powinieneś robić czegoś TAKIEGO!

PS Animacje na prawdę słabe.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Animacja dosyć komiczna, ale musisz popracować nad krawędziami modeli, ponieważ są zbyt za ostre.

1033414194171291244311.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Tak jak wcześniej kolega pisał, nic nadzwyczajnego. Na początku przydałoby się jakieś intro, i lepsza jakość filmu, i ogółem bd spx

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest twoja praca to bardzo fajnie to wygląda.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...