Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% na bana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj sie skapnęli ze mam bola :D Koleś mówi, że nagrał ale k***a... Jak wyśle to 100% ban czy najpierw sprawdzą ? W sensie będą ogarniać moje gry ? ;d

Opublikowano

c**j wie co to exploity to chyba nie używałem. Tylko combo katarina od bola wgrane. To wszystko

edit//

Dobra dokadałem się z ziomeczkiem :p Też był z polski i myślał że jakis inny frajer to by ban poszedł, ale, że z polski to trzymać sie razem trzeba bo on też używa żeby wyjśc z silvera ;p Pozdrawiam, ale te info co podaliście  przydadzą się na przyszłość :P

Opublikowano

c**j wie co to exploity to chyba nie używałem. Tylko combo katarina od bola wgrane. To wszystko

edit//

Dobra dokadałem się z ziomeczkiem :P Też był z polski i myślał że jakis inny frajer to by ban poszedł, ale, że z polski to trzymać sie razem trzeba bo on też używa żeby wyjśc z silvera ;p Pozdrawiam, ale te info co podaliście  przydadzą się na przyszłość :P

Nie ma to jak siedziec w silverze z Bolem <3:D

Opublikowano

To i tak jestes slaby jak w silverze byles taki slaby i musisz siegac po bola

@topic

Nie, jak nie bedziesz uzywal exploitow, wiekszy range skilli czy nwm ult xeratha w 1s 3 bombki, bana nie ma, niestety.

4zzt3n.png

Opublikowano

up. Dopiero wczoraj zacząłem używać :)

Marcoly, czyli mogę nią nakurzać bez spin, że mogę bana dostać ?:>

No tak, dzisiaj zrobiłem 3 quadry Katą i nikt nie miał pretensji.

Opublikowano

To i tak jestes slaby jak w silverze byles taki slaby i musisz siegac po bola

@topic

Nie, jak nie bedziesz uzywal exploitow, wiekszy range skilli czy nwm ult xeratha w 1s 3 bombki, bana nie ma, niestety.

Nie mam czasu na granie, a chce skórke za golda.

p.s Widzicie jak nazywa się dział w jakim jesteśmy  ? "MPC Forum- Cheaty, Boty, Bugi Hacki do gier online" I się zastanawiam po co niektórzy tutaj są skoro nie cierpią BoL'a ? Użyjcie mózgów... Jak nie lubicie to spierdalać. To forum od lat jest dla cheaterów a nie dla cipek "tylko cioty grają na botach" :v 

Można zamknąć bo zaraz Cebulaki się zlecą i będą jechać po psychice "Wyrucham Ci matkę"  "twój ojciec opierdalał mi kolbę" etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...