Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak napisać ForceOp do minecraft ?

DrugMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się nauczyć pisać taki prgram i nie wmawiajcie mi że niema takiego czegoś bo widziałem na yt murasa lub komara

Opublikowano

To go sobie zrób i go będziesz miał.

@cała prawda o mpcforum

MPC to gówno, a moderatorzy tym bardziej

Opublikowano

@DrugMan nie masz o tym z tego co widać zielonego pojęcia. Musiałbyś dokopać się do jakiegoś exploita w MC co za tym idzie znać przynajmniej podstawy Javy, następnie ten błąd musiałbyś wykorzystać do dostania się do konsoli albo pamięci serwera. W skrócie - jeśli nie wiesz jak to zrobić to tego nie zrobisz bez dość długiej nauki.

Wydaje mi się, że temat do zamknięcia :3

Pozdrawiam,

Paweł 'asrv'

Tapnięte z Ace2

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1. Nie da się napisać forceopa. 

2. Na pewno nie w .net jeśli już to w javie.

3. Nikt ci nie powie jak krok po kroku to napisać.

4. Może po 2 latach (ciężkiej nauki) zrozumiesz że nie da się tego napisać.

Opublikowano

1. Da się - wystarczy zrobić exploita do mc ;)

2. Bez znaczenia, może co najwyżej wstawki

3. No, to prawda nikt za niego tego nie napisze

4. Kwestia chęci ile mu to czasu zajmie, jak juz pisałem - da się :)

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

Opublikowano

@#Sortiqovsky nie wątpię, że ta dwójka nie ma działających force op, nie sądzę też aby ktokolwiek miał takie coś bo dziury są łatane - bukkit był cały czas aktualizowany, tak czy inaczej błędy się zdarzają, zawsze pojawia się możliwość znalezienia exploita - prosty przykład instal-kill exploit z wow'a

http://www.escapistmagazine.com/news/view/119989-World-of-Warcraft-Hackers-Kill-Thousands-in-Minutes

ktoś znalazł lukę i ją wykorzystał tak samo można zrobić względnie do MC - nie mówię, że ktoś miał taki program kiedykolwiek, ale jest to technicznie możliwe.

*Mój polski taki piękny - takie krótkie zdanie :D*
Notka: nie zamierzam tworzyć tutaj żadnej kłótni zwyczajnie chce rozwinąć moje zdanie z wcześniejszego postu. Sądzę też, że temat został wyczerpany stąd prośba do administracji o zamknięcie go.

~A. Einstein

Opublikowano

@pawwit13 mc to co innego a wot to co innego.

KoMaR1911 albo daje komuś plugin z backdoorem albo po prostu admin mu daje opa.

Muras331 daje plg z backdoorem lub też admin mu daje opa żeby zabłysnąć na jutjubie ;>

Opublikowano

@#Sortiqovsky

nie wot tylko wow *błagam nie myl tych dwóch gier*

a co w nich innego? od strony technicznej zawsze są jakieś dziury - trzeba je tylko znaleźć ;)

~A. Einstein

Opublikowano

@pawwit13 typie forceop nie istnieje ile trzeba ludzi żeby tobie to wytłumaczyć? na jutjubie znajdziesz tylko forceopy z  keyloggerem a komar to sprzedaje z botnetem ;> 

jedynie co istnieje co ma komar to Boty które sam posiadam.

Opublikowano

ech, możemy się przenieśćna pw? - coś CI wytłumacze czego nie możesz widać doczytać ;)

~A. Einstein

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Istnieje,czyli że np masz słowniczek i na adminie wpisuje cały czas ./login <hasło>      .Przy wielkim lagu spamere ./op <nick> czasem dawało op.Jest jeszcze wiele innych sposobów,ale co ma VB do minkrafta ? xD

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Jasne ze force op istnieje. Byłem tego świadkiem.

Jakiś typo dał mi swój plugin i ja go wgrałem i wtedy odpalił swojego force op i rozjeba. mi serwer ale go nie zapisał.

Dał mi link filmika jak to robi ale gdzieś go zgubiłem pamiętam tylko ze jego kanał nazywał się MC poradniki i inne chyba

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Easy Exploit Albo Metody Brute. Hasła Od AuthMe Są W MD5 4-40 Na Dobrym Cuda Hash Cat'cie I Brute To Potrwa Z 4/5 Godzin Hasło 4-13 a 4-40 Z 1 Dzień Zależy Od Długości Hasło, Polecam Naukę W C#

AppropriateWhirlwindAstrangiacoral.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Easy Exploit Albo Metody Brute. Hasła Od AuthMe Są W MD5 4-40 Na Dobrym Cuda Hash Cat'cie I Brute To Potrwa Z 4/5 Godzin Hasło 4-13 a 4-40 Z 1 Dzień Zależy Od Długości Hasło, Polecam Naukę W C#

1. to pokaz mi ten exploit

2. bruteforce bedzie strasznie wolne...

@KoMaR1911.. nasz kochany h4ker sie przyznal juz dawno, ze oszukiwal was - dawal plugin z backdoorem i elo.

Istnieje,czyli że np masz słowniczek i na adminie wpisuje cały czas ./login <hasło>      .Przy wielkim lagu spamere ./op <nick> czasem dawało op.Jest jeszcze wiele innych sposobów,ale co ma VB do minkrafta ? xD

a w vb nie ma socketow?

u5niwrQ.png

Opublikowano

1. to pokaz mi ten exploit

2. bruteforce bedzie strasznie wolne...

@KoMaR1911.. nasz kochany h4ker sie przyznal juz dawno, ze oszukiwal was - dawal plugin z backdoorem i elo.

a w vb nie ma socketow?

@1361622928-U485574.pngxKrystianeq K***a nie siedze w tym od 3 lat a ty mi pierdolisz o jakiś klockach po 2 dlaczego używasz sformułowania Haker nawet gdzie ja nawet nigdy o sobie tak nie mówiłem.

Jak działał ForceOP? miałem z*********e duża listę haseł ludzi (coś koło 120k ze wszystkich moich serwerów) i tak dawałem sobie uprawnienia na tych serwerach.

jeżeli chodzi o minecraft nie wspominajcie o mnie, nie siedze już w tym od upadku ostatniego serwera bo:

po 1 Nie ma już z tej gry hajsu

po 2 była ona po prostu słaba a seria na YT była jedynie rzeczą do wybicia się żeby później zrobić serwer i trzepać z tego hajs.

Prawda : ForceOP nigdy nie istniał.

@Faddd proszę, skończ p******** jak nie masz o tym pojęcia.

kwwLI6C.png

• 2 lata później...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do Kosza.

Powód: Temat nie został rozwiązany przez ponad 365 dni, brak wartości merytorycznej, temat niezgodny z regulaminem lokalnym. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...