Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[T-S-A] vs Tryb Twierdze!

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze że nie pokazujesz reszty meczy, np. tej ostatniej przegranej z botami, co mieliśmy 95% na wygraną ;)

Opublikowano

Dobrze że nie pokazujesz reszty meczy, np. tej ostatniej przegranej z botami, co mieliśmy 95% na wygraną ;)

I filmik trwałby 30 minut. ;)

Opublikowano

W sumie na filmie nie widać nic.. Nie ma żadnego zgrania. Wszyscy jedziecie w jedną strone. Czołgi przejeżdżają ci przed celownikiem i zasłaniają cele.

Opublikowano

W sumie na filmie nie widać nic.. Nie ma żadnego zgrania. Wszyscy jedziecie w jedną strone. Czołgi przejeżdżają ci przed celownikiem i zasłaniają cele.

Liczy się efekt, nie wykonanie. Wina tego, że mamy masę pomidorków w klanie, bo dowódca ich nie wywali bo nie. Nie potrafią zrobić 1000 dmg na 10t, topią się na himku, mają problem z wygraniem 4vs1, myślą że ich plany są najlepsze i zawsze biorą czołgi typu Su-100Y na twierdze... Nawet 8t...

Opublikowano

Liczy się efekt, nie wykonanie. Wina tego, że mamy masę pomidorków w klanie, bo dowódca ich nie wywali bo nie. Nie potrafią zrobić 1000 dmg na 10t, topią się na himku, mają problem z wygraniem 4vs1, myślą że ich plany są najlepsze i zawsze biorą czołgi typu Su-100Y na twierdze... Nawet 8t...

No to powodzenia w cw itp :D

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

No to powodzenia w cw itp :D

Na CW mamy czas, po 2 nie widziałeś naszego 1 składu. Nie są to jakieś fioletowe pazie, ale zgranie jest, rozstawiającemu czasem dopisze szczęście i wygrywamy. Statystyki nie czynią gracza lepszym, gdy dobrze wykonuje się dobry plan.

Opublikowano

Nikt nie świeci się na czerwono w klanie, a średni WN8 klanowiczy to 1000. Nie ma tragedii, a SU-100Y na 8t to był żart, bo każdy brał jakieś T1 na początku...

Opublikowano

Jak chcecie się przygotować do CW to grajcie na 10 tierach... po 1. na 8 nie ma z kim grać... same żółte/zielone śmieszne klany... po 2. gra się w 15 a na cw gra się w 15... po 3. na 8 tierach wystarczy trafić w czołg i wszystko wchodzi a na 10 są dingi itp... po 4. w meczu z ORŁAMI miałeś takiego farta... :D stałeś bokiem na 100hp a te barany cię z 4 razy nie przebili tymi setkami (oczywiście nawet jak byś zginął to i tak byście wygrali bo zagrali jak debile. jak to można tak zjechać w dół... sami się ustawili w pułapce... to było wiadome, że ich objedziecie i z każdej strony będą obrywać... pozdro dla ich rozstawiającego :P)

Opublikowano

Jak chcecie się przygotować do CW to grajcie na 10 tierach... po 1. na 8 nie ma z kim grać... same żółte/zielone śmieszne klany... po 2. gra się w 15 a na cw gra się w 15... po 3. na 8 tierach wystarczy trafić w czołg i wszystko wchodzi a na 10 są dingi itp... po 4. w meczu z ORŁAMI miałeś takiego farta... :D stałeś bokiem na 100hp a te barany cię z 4 razy nie przebili tymi setkami (oczywiście nawet jak byś zginął to i tak byście wygrali bo zagrali jak debile. jak to można tak zjechać w dół... sami się ustawili w pułapce... to było wiadome, że ich objedziecie i z każdej strony będą obrywać... pozdro dla ich rozstawiającego :P)

Nie gramy na 10t, ponieważ nie mamy jeszcze składu odpowiedniego. Jest 16 osób w klanie z Xt ( i kilka 9), ciężko żeby wszyscy byli na 1 godzinę, każdemu może coś wypaść.

Jeśli myślisz, że na 8t wystarczy trafić w cel, to zapewne grasz czołgami typu Borsuk czy isu, mające penetracje 250+. Takim isem-6 ciężko na godzie przebić isa-3 nie strzelając w WS. Wtedy co wg Ciebie "wyjechał bokiem" to się skątował pragnę zauważyć ;)

Zobaczyli z kim grają, nie potraktowali swojego przeciwnika poważnie i przegrali. Ich wina.

Opublikowano

Albo jestem głupi, albo autor filmiku napierdala cały czas z golda, rly to się opłaca?Troche beka.

Wychodzi po 40-50k na czystko strzelając tylko z golda :)

Opublikowano

Wychodzi po 40-50k na czystko strzelając tylko z golda :)

I tak beka, is8 wydaje mi się że ma na tyle dobrą pene ze nie trzeba golda w żadnym razie;_;

Fail, tam jest is6 a nie 8 xD.

Opublikowano

Albo jestem głupi, albo autor filmiku napierdala cały czas z golda, rly to się opłaca?Troche beka.

A czemu mam tytuł pod nickiem 'Gold Noob'?

Gram na każdym czołgu tylko i wyłącznie z golda (prócz BC, bo ma hity oraz IS-6), bo na AP się nie opłaca. Za dużo strzałów za zero, a po drugie na złotku lepsze wyniki się kręci. ;)

Opublikowano

I tak beka, is8 wydaje mi się że ma na tyle dobrą pene ze nie trzeba golda w żadnym razie;_;

Fail, tam jest is6 a nie 8 xD.

Grać nie umie na niskiej penetracji to musi full golda ładować. 

Kyra, to żart, nie spinaj się jak zwykle...

Opublikowano

A czemu mam tytuł pod nickiem 'Gold Noob'?

Gram na każdym czołgu tylko i wyłącznie z golda (prócz BC, bo ma hity oraz IS-6), bo na AP się nie opłaca. Za dużo strzałów za zero, a po drugie na złotku lepsze wyniki się kręci. ;)

No to słaby jesteś :(

Opublikowano

1700WN8 ;)

To słabo, jakby miał z 2,5k to miałby się czym chwalić, ja przy 1,5k bitew czyli totalny noob mam okolice 1k WN8, a ile wy macie bitew?10x tyle co ja? :)

Opublikowano

To słabo, jakby miał z 2,5k to miałby się czym chwalić, ja przy 1,5k bitew czyli totalny noob mam 1200 WN8, a ile wy macie bitew?10x tyle co ja? :)

Aż takimi skillzordami po 2,5k jeszcze nie jesteśmy ;)

Opublikowano

Dodaj, że 2 konto, także to nie jest jakiś wyczyn :)

A chetek przy 10k bitwach będziesz miał coś pewnie koło 1600-1700 ;)

Mówiłem Ci raz i drugi raz nie powtórze. Pierwsze konto sprzedałem i mam drugie.

15k i żółto.

@NiemaSkilla

No jak widać nie udało się, a potem miałem dużo szczęścia. :)

Opublikowano

Mówiłem Ci raz i drugi raz nie powtórze. Pierwsze konto sprzedałem i mam drugie.

15k i żółto.

@NiemaSkilla

No jak widać nie udało się, a potem miałem dużo szczęścia. :)

Gdzie ty tam żółty widzisz ?

http://www.noobmeter.com/player/eu/jugens4522/501379173/

Ja tam widzę ciemny zielony, jak masz problemy z wzrokiem to zapraszam do okulisty ;)

Chyba, że żółto u cb, w sumie mój ojciec by miał lepsze staty, jakby też 2 konto zrobił, a te "sprzedał"

Czyli 2 konto, chyba, że na 1 wgl nie grałeś :)

Jak widać, nawet nowe konto Ci nie pomoże ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...