Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] skrypt / plugin na gildie

Gość Canup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pluginu / skryptu na gildie (sprawdzony), żeby działało wszystko i dobrze pod /gildia [ PL ] oraz itemy za gildie. Daje ++ .

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBekusss wszystko ładnie działa tylko, że rangi się podwoiły czyli:

[NazwaGildii] [Gracz] [Gracz] Player: Czesc

@iVenoom Lepiej jakby byl gildia a nie factions

EDIT

@1361622928-U485574.pngBekusss mógłbyś powiedzieć jak to naprawić lub naprawić i wysłać naprawione ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBekusss wszystko ładnie działa tylko, że rangi się podwoiły czyli:

[NazwaGildii] [Gracz] [Gracz] Player: Czesc

@iVenoom Lepiej jakby byl gildia a nie factions

EDIT

@1361622928-U485574.pngBekusss mógłbyś powiedzieć jak to naprawić lub naprawić i wysłać naprawione ?

nwm jak ci pomuc ale z mojego punktu widzenia to sprubuj usunoć jednom podwojonom range i będzie jedna. Ale wytłumacz mi bardziej w kłopocie

Jeśli chcesz moge znaleści lepszy plugin/skrypt

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBekusss Chce dokładnie taki sam / podobny, żeby było /gildia i tam stworz usun zapros dolocz i zeby brało itemy za gildie (to sam moge ustawić) x64 diamond x64 emelard x64 zloto

Tak to wszystko możesz ustawić najlepiej za pomocą Notepadd++  i tam szukasz itemy na gildie i ustawiasz, poszukam pluginu jeśli chcesz albo skryptu inego jeśli masz problem z tym.

Ciesze się że ci pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...