Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vel'koz - warto mainowac?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialem sie spytac czy warto zaczac mainowac velkoza czy lepiej go zostawic w spokoju. Ostatnio podskoczyl w tier liscie ktorej uzywam do god tier (nerfplZ.com) i sie zaczalem nad nim zastanawiac

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja odradzam ci go mainować , Velkoza widziałem może 5 razy od jego wejścia i do tej pory go nigdzie nie widziałem .

o.O

Oczywiście. Jedna z moich ulubionych postaci. Świetny poke, dobre CC. Niszczy w TF z dość dobrej odległości.

Opublikowano

Jakoś ja vel'kozem potrafię zdziałać cuda. Tu nie chodzi czy go mainować, jeśli masz skilla to wyccerujesz grę nawet urgotem. Tak na prawdę urgot o największe gówno :D

Ale jeśli nim umiesz to graj.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jakoś ja vel'kozem potrafię zdziałać cuda. Tu nie chodzi czy go mainować, jeśli masz skilla to wyccerujesz grę nawet urgotem. Tak na prawdę urgot o największe gówno :D

Ale jeśli nim umiesz to graj.

Kiedy brąz mówi, że potrafi zdziałać cuda  <3

VelKoz słaby, bo skille mają długą animację, łatwo uciec. Niby u niego łatwo z maną, ale każdy asasyn go zje, orianna również :D

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówią koledzy wyżej.

+ Duży zasięg skilli

+ Może pokować wrogów

+ Łatwo pushuje linie

+ Zadaje true dmg

+ Dobrze użyte "R" potrafi wygrać TF

+ Sporo CC

+ Spory dmg

+ Małe koszty many

- Brak mobilności

- Same skillshoty

- Nie należy do najłatwiejszych

Urgot to nie największe gówno, jak ktoś go agrnia, to carruje gry. Grałem nim nie raz i większość champów na TOP'ie niszczyłem, a Nasus to tylko stał za turetem, bo jak stał przy turecie, to zasięgi z E+Q go niszyczyły ;)

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Jego q leci z 1s+wiadomo, w którą stronę się rozszczepi, gdy koza ultuje wystarczy mu wejść za plecy, 0 mobilności, jak dla mnie słaba postać, chociaż ma kilka CC'ków, true dmg, no i ulti. Ale ja nie polecam ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Kiedy brąz mówi, że potrafi zdziałać cuda  <3

VelKoz słaby, bo skille mają długą animację, łatwo uciec. Niby u niego łatwo z maną, ale każdy asasyn go zje, orianna również :D

Że brąz, nie znaczy że nie potrafi wgl grać.

Poza tym, sami rioterzy mówią, że vel'kozem powinno się stać z tyłu, najlepiej pod wieżą w tfach. Po prostu grać jak adc.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...