Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

Witam wszystkich bardzo serdecznie:)

Zostanę sponsorem Twojego serwera TS3! Ale...

Jak wiadomo każdy ma wymagania, więc postanowiłem zrobić małą rekrutacje.

Moje wymogi:
- 40/50 osób online w ciągu 21dni (około)

- wiek +17 (+/-)

- znajomość ts3

projekt (pomysł na serwer) skończony w 80-90%

Co oferuje:
- dostęp do maszyny

- query

- pełne uprawnienia na serwerze

- pomoc techniczną

- opłate serwera

- licencje (nie inspirować się moją sygnaturą bo mam dość gówniarzy, którzy wypisują ''nie polecam widać, że dzieciak bo sprzedaje crackowaną licencje'', tylko sprzedaje tą licencje a serwer stawiam na legalnej)

Aby dokończyć moją wypowiedź, napisałem kilka pytań, na które należy odpowiedzieć w prywatnej wiadomości wpisując jako temat ''sponsor'' lub ''[sponsor]''

O to pytania: (prosze nie usuwać pytań tylko pogrubić je!)

1. Imię

2. Wiek

3. Czy prowadziłeś już jakieś serwery ts3? Jeżeli tak to jakie:
4. Co nowego mógłbyś wprowadzić na serwer co by przyciągnęło sporą liczbe osób:

5. Twoja znajomość ts3 (permisje, kanały, boty itp chodzi mi o całokształt):

6. Czy masz gotowych ludzi jako niższa administracja?:

7. Czy będzie Ci potrzebna pomoc z mojej strony jeżeli chodzi o permission itp?:

8. Napisz co planujesz zrobić na serwerze ts3 (np publiczny serwer, pod jakąś grę, opisz możliwie jak najwięcej):

9. W ilu % Twój pomysł na serwer jest zrealizowany?:

10. Kontakt gg lub tel:

Zgłoszenia otrzymuje do dnia 21.08.2014 do godziny 20:30, po czym kontaktuje się z osobą, która mnie najbardziej zainteresowała.

Pozdrawiam i życze powodzenia!  :)

@SerwerowniaTS zasponsoruje również ts3 serwerowi metin2 - nie ponosicie żadnych opłat i macie pełen dostęp do serwera, więcej na priv :)

EDIT: Nawiązałem współpracę więc DO ZAMKNIECIA

Opublikowano

Nie polecam, widać że to jakiś dzieciak.

829281408459631513510.jpg

Dlaczego mówisz że dzieciak hę ?! po pierwsze on sprzedaje crackowane licencje a nie je używa a druga sprawa jest to dorosła i ogarnięta osobą także nie oceniaj jak nie wiesz.

Opublikowano

Oddam crackowaną licencję pod ts3 na windows/linux/mac/freebsd

Jak ktoś chce pisać pw, nie będzie baran żerował.

Topic - nie możesz rozwinąć swojego ts skoro możesz? 

Ale powiedz mi żal ci dupe ściska że on sobie zarabia na tej licencji !? nie podoba się to rób tak samo a nie pierdzielisz głupoty.

Tja, żal mi dupe ściska. A ty masz aż twarz brązową od tego lizania rowa.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Jak ktoś chce pisać, nie będzie baran żerował.

Ale powiedz mi żal ci dupe ściska że on sobie zarabia na tej licencji !? nie podoba się to rób tak samo a nie pierdzielisz głupoty.

Opublikowano

Nie polecam, widać że to jakiś dzieciak.

829281408459631513510.jpg

Nazywasz dzieciakiem dorosłą osobe, która po prostu sprzedaje rzecz, którą ma? Wejdź na allegro i powiedz to osobom, które sprzedają wirtualne rzeczy.

Opublikowano

Nazywasz dzieciakiem dorosłą osobe, która po prostu sprzedaje rzecz, którą ma? Wejdź na allegro i powiedz to osobom, które sprzedają wirtualne rzeczy.

Masz racje, z pewnością dorosłym zachowaniem jest sprzedawanie czegoś co nie należy do ciebie...

Opublikowano

Jak ktoś chce pisać pw, nie będzie baran żerował.

Tja, żal mi dupe ściska. A ty masz aż twarz brązową od tego lizania rowa.

Nie moge, ponieważ nie mam tyle czasu, żeby siedzieć na ts i ogarniać wszystkich adminów i użytkowników. W zamian za sposoring otrzymuje reklame na ts, że ja to sponsoruje a 50zł czy 60zł miesięcznie to chyba nie fortuna?

Masz racje, z pewnością dorosłym zachowaniem jest sprzedawanie czegoś co nie należy do ciebie...

A czy sprzedawania pieniędzy wirtualnych w grach, przedmiotów czy nawet kluczy do takiego czegoś jak steam jest ich własnością? Kupiłem licencje - nie używam już jej - to sprzedaje - proste jak pierdzielenie  :)

Opublikowano

Daleko z taką licencją nie zajedziesz :) Powodzenia... aby potem się na tobie to nie odbiło :)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

1. Imię: Rafał

2. Wiek: 24.

3. Czy prowadziłeś już jakieś serwery ts3? Jeżeli tak to jakie: Prowadziłem na różnych serwerowniach CS'a. 
4. Co nowego mógłbyś wprowadzić na serwer co by przyciągnęło sporą liczbe osób: Stawiam serwer do popularnej gry jaka jest Metin2. Potrzebuję dobrego i stabilnego ts'a. Jak wiadomo. Dobry serwer = duzo osób na TS'ie (Jakoś trzeba się kontaktować).

5. Twoja znajomość ts3 (permisje, kanały, boty itp chodzi mi o całokształt): Permisja i kanały to banał. Boty tak w 80%. Jak wiadomo nie każdy umie wszystko, jednak podstawy znam w 100%

6. Czy masz gotowych ludzi jako niższa administracja?: Tak.

7. Czy będzie Ci potrzebna pomoc z mojej strony jeżeli chodzi o permission itp?: Pomoc jak najbardziej mile widziana, jednak nie chciałbym i nie chce jej nadużywać.

8. Napisz co planujesz zrobić na serwerze ts3 (np publiczny serwer, pod jakąś grę, opisz możliwie jak najwięcej): Tak jak wyżej. Będzie to TS pod prywatny serwer Metin2.

9. W ilu % Twój pomysł na serwer jest zrealizowany?: 100%

10. Kontakt gg lub tel: GG: 10822365

Pozdrawiam.

Opublikowano

A jak jej nie używasz to cię polecam :) Sorry za mój błąd :) Polecam jak najbardziej :) Sam może skorzystam :) Pozdrawiam.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...