Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupywanie konta.

Specialysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, miesiąc mija i koleś pisze do nich podając podstawowe informację i konto zaś jest jego. Nie da się kupić konta w tej grze chyba, że od znajomego.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Właśnie sprzedałem konto, ale ja nie  mam zamiaru nikogo oszukiwać, za dobry człowiek jestem xD

A teraz mnie wlasnie do lola ciagnie, a nie chce mi sie tego 30 wbijac i postaci kupywac ...

Opublikowano

Właśnie sprzedałem konto, ale ja nie  mam zamiaru nikogo oszukiwać, za dobry człowiek jestem xD

A teraz mnie wlasnie do lola ciagnie, a nie chce mi sie tego 30 wbijac i postaci kupywac ...

ja bym zajebal

a co do tematu ,chyba nie jak znasz jakies tam informacje to nic ci nie zrobia bo mozesz zapomniec czy cos ,ale moga po IP znalezc ,ale i tak e-mail bedzie twoj ,chyba nie..

Opublikowano

ja bym zajebal

a co do tematu ,chyba nie jak znasz jakies tam informacje to nic ci nie zrobia bo mozesz zapomniec czy cos ,ale moga po IP znalezc ,ale i tak e-mail bedzie twoj ,chyba nie..

jeszcze jest taka opcja, że koleś zmieni opinie na allegro na negatywa zgłosi go do serwisu albo po prostu przyjedzie mu wp!3rdolić, a konto może zostać zbanowane na zawszę, bo nie jest w 100% powiedziane, że je odzyskasz.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Uczeń
Opublikowano

Jak mu odbierzesz to gość może się wkurzyć i Cię podkablować do Rito że sprzedawałeś konto, wtedy nawet bana możesz dostać :D

Opublikowano

Możesz kupić czyste konto za 50zł , masz na nim 400 RP i 25k IP jakoś tak widziałem na pewnej stronie , zaufana jeśli chcesz pisz na pw .

Opublikowano

Nie polecam kupować konta może sprzedawca je bardzo szybko odzyskać, no chyba że trafisz na uczciwego sprzedawcę 

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest zrobienie samemu konto i wbijanie mu lvl . Masz z tego satysfakcję oraz gwarancje że nie zostaniesz okradziony .

Opublikowano
Konto League Of Legends można odzyskać nie posiadając maila, ani hasła!

Wystarczy napisać na support i podać: sam login, datę założenia konta pierwszego kupionego champa i skina. I konto już jest w posiadaniu pierwszego właściciela :)

Uważać przy zakupie kont do LoLa!!

Opublikowano

Wlasnie kolega odzyskal konto po pol roku i wyglada to tak ze podaje informacje typu kiedy bylo konto zalozone,kiedy wbil dana dywizje itp .

i bez problemu odzyskal.

Opublikowano

Jak już napisali, można odzyskać konto. Najlepiej, gdy masz screeny z tego konta, trochę informacji <data założenia, na jaki @, login, pierwszy zakup postaci, RP, itd.>. Raz mi pewna osoba, której ufałam zaniuchała konto, więc bez łaski napisałam do support'u. I zadali mi pytania chyba dokładnie takie, jak podał  @ReLoUPL ;p Ale podał mi passy po paru dniach, jeżeli dobrze pamiętam...

Opublikowano

Możesz ewentualnie kupić konto, wyrobione przez boty ;) Ale jest to bardzo ryzykowne, gdyż za to banują.

Tylko jak kupisz to konto to możesz dostać permanentną suspensę na konto jak Norbert Gejrczak któremu nóżka się powinęła i zbanowanu mu konto do serii :D Ja bym zajebał to co sprzedałeś :D Ale pamiętaj że to grzech i zgorszenie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...